Jump to content
BulForum.com

Преотстъпвам магазин

Recommended Posts

Значи положението е следното:

Имам магазин в Капана, който обаче не ми върви и ще се отказвам от него.

Магазина е двуетажен + мазе. Първият етаж е боядисан и направен. Втория не съм го ползвал никога и иска освежаване ако ще се ползва. Обща квадратура около 50 м2. Има и две тоалетни. Има и прекаран СОТ към Дайкс. Намира се на адрес ул. "Хр. Дюкмеджиев" 6. Казва се G-spot. Настоящият наем е 300 лв, което е доста ниско за района.

Вариантите са:

1. Някой иска да наеме помещението и аз направо му го преотстъпвам(със знанието на хазяите естествено)

2. Някой иска да наеме помещението и да даде някакви пари за нещата вътре - стелажи, закачалки, пробна, бюро, табела над входа и светеща реклама на втория етаж, които иначе ще си взема, тъй като съм давал пари за всичко.

3. Някой иска да наеме магазина и да даде някакви пари за нещата вътре и стоката(българско бельо мъжко и дамско)

Ако проявявате интерес можете да се свържете с мен на 0896 61 0896 или напрраво да идете на място, за да видите за какво става въпрос. Там има момиче, коео ще ви обясни ако ви интересува нещо друго.

Срок на валидност - 20.05.2007г.

Новата оферта е, че стоката в магазина се разпродава на складови цени. Всеки може да заповяда ако иска...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...