mita6ki Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Търеся очилата на POLAROID от промоцията на B-connect.Нека да бъдат запазени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Търеся очилата на POLAROID от промоцията на B-connect.Нека да бъдат запазени. имам такива, кажи колко пари даваш за тях и ако ме устройва ще се спазарим, но ако си говорим за под 20 лв. по добре не ми пиши, те са си супер и са с калъф. Имам по хубави и не толкоз комерсиални и затова съм склонен да ги продам при добра оферта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 имам такива, кажи колко пари даваш за тях и ако ме устройва ще се спазарим, но ако си говорим за под 20 лв. по добре не ми пиши, те са си супер и са с калъф. Имам по хубави и не толкоз комерсиални и затова съм склонен да ги продам при добра оферта. ми те с карта струваха 20 лв.Едвали в магазините ще са над 20 кинта.Аз не съм обикалял и затва незнам.Но за тези пари по добре си ги носи Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 60лв. бяха по магазините на главната.Същия модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 В Кауфланд ги видях отдеве,на щанда с домакинската техника с пакета за активиране са (20-а лева) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted May 2, 2007 Author Share Posted May 2, 2007 В Кауфланд ги видях отдеве,на щанда с домакинската техника с пакета за активиране са (20-а лева) Мерси много.Ще отида до там.Затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Не мога да ги намеря тея очила.Нека който ги види някъде или който си ги продава да пише.Много ми трябват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prizrak Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Имам ги чисто нови-давам ти ги за 15 лв!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted June 24, 2007 Author Share Posted June 24, 2007 Имам ги чисто нови-давам ти ги за 15 лв!!! видях ти снимките,не са същите Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted June 26, 2007 Author Share Posted June 26, 2007 Вече си намерих търсените очила.Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Имам ги чисто нови-давам ти ги за 15 лв!!! prati snimka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.