tango Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 часовника има много екстри с голям дисплей е има хронометър,няколко времена,будилник и прочие към него има специална радио представка с колан за измерване на пулса син е на цвят и никъде не е одраскан със лепенката на стъклото си е идеален е за спортисти и алпинисти цена 20лв. на маила пращам и снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 [email protected] Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 снимките са изпратени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mindles_Cooky Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 [email protected] ako moje da mi prati6 snimki na 4esovnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 имаш ги и ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 [email protected] - снимки, може ли да кажеш с колко функции е ? (поне на тези които съм ги виждал пише на опавката с големи числа 6 или 12 функции) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_JELEFF Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 [email protected] prati mi i na men snimkite thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted April 28, 2007 Author Share Posted April 28, 2007 [email protected] - снимки, може ли да кажеш с колко функции е ? (поне на тези които съм ги виждал пише на опавката с големи числа 6 или 12 функции) нямам опаковката приятел дадох я на един познат,който е от София та той иска да си вземе същият и по нея да го търси,изпращам ви снимки ако някой може да ги добави та всички да ги виждат ще е идеално,аз така и не се научих как става това във форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcantos Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 [email protected] Мерси . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.