Ryu-san Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Ами общо взето търся оригинално хендсфрий, но да е от стерео слушалки с кабел, а не блутуут. Освен това, ако може хендсфрийто да е от ригинален комплект, защото имитацийте нещо не се справят със силата на звука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Ами общо взето търся оригинално хендсфрий, но да е от стерео слушалки с кабел, а не блутуут. Освен това, ако може хендсфрийто да е от ригинален комплект, защото имитацийте нещо не се справят със силата на звука. Имам хф за СЕ обаче не е с емблемата ами е чисто черно (тоест имитацийка ), ако решиш - ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Имам това, което е в кутията на К750, търся му 10 лева, а също имам и оригинално от W800, разликата както може би знаеш в това което се чува с него е огромна и неговата цена е 30 лева. Това второто си върви с 3-те размера гумички за ушите, а ако се поровя може и кутийката да му намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.