Lord_Gudo Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Продавам Motorola V980 за части търся му 40 лв (подлежи на коментар) проблема му е в някакъф транзистор който отговарял за тоците по телефона. Поправимо е просто в сервиза който го бях дал казаха че нямат такава част и ми казаха да мина след месец отново да проверя обаче не ми се занимава ако някой има мераци да пише и да се разбираме да не ми стои по шкафовете. Другия апарат е Siemens CX65 има прекъсване на платката и не може да се поправи, но дисплея е в перфектно състояние цена 25 лв. Имам и няколко алткатела ОТ 310 и 311 единия е без батерия и няма букса за зареждане иначе и на двете им паза зарядните цени този с батерията е 15 лв (работи но не дълго иска нови компоненти на батерията) а на другия му търся 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simo_pv Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Ако до четвъртък не си продал Моторолата ще я взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.