Jump to content
BulForum.com

Продавам модем за Internet MOTOROLA SB5100

Recommended Posts

Продавам модем за Internet MOTOROLA SB5100. Причината за продажбата е че преминах към друг доставчик на Интернет.

Модема е в отлично състояние, работи перфектно и включва пълен комплект към него,

- модем (1 брой)

- адаптер (1 брой)

- захранващ кабел (220V) към адаптера (1 брой)

- Ethernet кабел (1 брой)

- CD-ROM Software (1 брой)

цена 40лв.

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

малко offtopic (за който се извинявам предварително)

търсенето на тези модеми е показателно за развитието на кабелния интернет, но най-вече за неговото бъдеще. едно време говореха, че модемите на евроком са кодирани, така че не могат да се ползват на друг кабелен оператор, който предлага интернет през мрежата си ... освен това навремето когато го купих, за този модел евроком искаха по 120 лв. сега всеки ти го дава за безплатно ползване (както и трябваше да е още на времето)

Продавам модем за Internet MOTOROLA SB5100. Причината за продажбата е че преминах към друг доставчик на Интернет.

Модема е в отлично състояние, работи перфектно и включва пълен комплект към него,

- модем (1 брой)

- адаптер (1 брой)

- захранващ кабел (220V) към адаптера (1 брой)

- Ethernet кабел (1 брой)

- CD-ROM Software (1 брой)

цена 40лв.

Би ли се разделил със СД-то и срещу каква сума?

Че и аз си смених доставчика, но сега като отидох да върна модема, и ми казват "няма го СД-то" :(.

Предполагам, че презаписано няма да приемат, а ако не го занеса, сигурно ще ми искат да го плащам (модема де, не СД-то)...

Та ако си навит да си го презапишеш, и да ми продадеш оригиналното...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...