Jump to content
BulForum.com

Разпродажба памети SD-RAM

Recommended Posts

Продавам следните памети:

32МВ РС100 - 2 лв., имам 1 бр.

64МВ РС100 - 6 лв./бр., имам 8 бр.

128МВ РС100 (с 4 чипа, на iBX и i810 се разпознава като 64МВ; тествана на VIA 694) - 12 лв., имам 1 бр.

128МВ РС100 (не се разпознават на "маркови компютри" - Compaq EN SFF i815 и Dell 110GX i810; работят, тествани без проблеми с МемТест на дъно GA-BX2000 iBX) - 12 лв./бр., имам 5 бр.

128МВ РС100 (не се разпознават на Intel дъна - горните, тествани на VIA694) - 12 лв./бр., имам 3 бр.

128МВ РС133 (не се разпознават на Intel дъна - горните, тествани на VIA694) - 13 лв., имам 1 бр.

За 128-ците проверете дъната, на които ще ги слагате, 32 и 64МВ вървят на всякакви дъна със СД-РАМ.

Всички памети са минали поне 1 пас на МемТест, на някое от посочените дъна. Затова давам 2 дена "money-back" гаранция, "no questions asked" :), просто връщам парите, ако не тръгнат.

Цените не се коментират.

128-ците двустранни ли са?И дали ще тръгнат на дъно ACORP със Intel-ски чип е дъното?

Някои са двустранни.

Дали ще тръгне на твоето дъно - няма как да знам. Ако е от изброените, които тръгват на гигабайтското дъно - най-вероятно да. Но ако не тръгне, връщам парите.

Не ме питайте дали ще тръгне със сигурност, обяснил съм в първия пост, че на някои дъна не тръгват, затова не мога да гарантирам 100%. Най-добре е да тествате направо на дъната, без да се притеснявате, има money-back гаранция.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...