Jackson_Fan Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 искам да си купя приставки за машинка за подстригване. Тоест ... онея джачки, които определят кой номера да подстригва (1-ви, втори, трети и прочие.) Някой знае ли от къде мога да си купя в Пловдив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 До колкото знам само за професионалните има сервиз. За тези по 20 кинта които са едва ли ще намериш. бтв не се пише "представки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Аз имам 2 приставки...нали говориш за тези дето приличат на гребенче и се нахлузват отпред на машинката...ако са стандартни за всички машинки ще ти ги дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daimen Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 И на мен ми се намират от 1-ви до 4-ти номер приставки. Ако станат на твоята машинка ти ги давам и без това не ми трябват.Ако искаш да ги видиш свиркай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted March 17, 2007 Author Share Posted March 17, 2007 ДА искам да ги видя ... машинката е стандартна. Ще се радвам ако някой от двамата ми помогне, защото не ми сек упвуа нова машинка ... Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 До колко пари дааваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.