firmajiq Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Разчиствам офиса, та затова разпродавам следните модули: - памет 168-пинова, става за ключодържатели - от една памет излизат 2 ключодържателя (дефектни бройки, както и работещи 64 и 128МВ ЕДО, ЕСС) - цена 1 лв./бр. - процесори, също стават за ключодържатели (имам няколко слот1 и с.370) - цена 1 лв./бр. - твърди дискове, стават за пепелници (между 2 и 80ГБ, различни дефекти, не ми се занимава за n-ти път да ги проверявам кой за какво беше; цената която обявявам, не си го заслужава) - цена 1 лв./бр. Не ме питайте за подробности, който го интересува, да заповяда в офиса, да избира докато има За бройка - няма намаление . Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 20, 2007 Author Share Posted March 20, 2007 Останаха над 20 диска, най-малкият е 3.2ГБ, има и 15 и 20ГБ - цена за всичките 9.99 лв. И над 25 памети - цена за всичките също 9.99 лв. Цена за дисковете и паметите в комплект (като благодарност, че ми освобождавате място в офиса - 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxman Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Останаха над 20 диска, най-малкият е 3.2ГБ, има и 15 и 20ГБ - цена за всичките 9.99 лв. И над 25 памети - цена за всичките също 9.99 лв. Цена за дисковете и паметите в комплект (като благодарност, че ми освобождавате място в офиса - 15 лв. дай тел. да ти звъна и да взема всичките дискове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted March 21, 2007 Author Share Posted March 21, 2007 Дисковете са продадени на foxman, който беше първи. Съжалявам, всички бяха след него - на ЛС и по телефона. Остават паметите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.