Jump to content
BulForum.com

Купувам Оригинална Фанелка на Тотнам

Recommended Posts

Научи се първо да пишеш имената правилно, защото никога не съм чувал за отбор като ТотнАм :tongue

да не отварям друга тема , ако някой продава тениската на германия от световното размер ХЛ да ми пусне 1 ПМ да се разберем да я купя или евентуално ако някой я е виждал и ми сподели къде ще е много добре :P

надявам се автора на темата да не се сърди че пиша в нея :bgrin:

Имам 2 оригинални фалнелки-едната е на националния на Ирландия,другата е на националния отбор на Англия-резервната обаче-тази червената.Бая пари се изръсих тъй като са от Англия и чакам ако има заинтересувани да пишат

Магазин "Люлю" срещу халите на центъра има доста фланелки,оригинални силно казано ,но може да се причеслят към тях,смисъл по оригиналнив БГ няма да намериш,поне на Тотнъм :D ,наскоро минах имаше от бялата някъде към 40 лева струва...а ако искаш мога да ти поръчам с 5 % намаление фланелка на Тотнъм от официалният магазин на Спърс тя е 40 паунда -120 лв :) ако си навит драсни един ПМ.Аз пари няма да искам,доставката не е скъпа :)

аз търся оригинални фанелки на Derby County(UK) и Palermo (IT).

може ли снимка да ми пратиш в скупе Tokito_90 на фанелката на ман унд

Ето на Ман Юнайтед снимка:

269160_t.jpg

q dai snimka na real na fanelkata zashtoto as imam nqkolko shtoto mi e lubimiq otbor ama dai da vida kvo prodavash ti :)
Значи те са една 9-ти номер на която пише 'Dani' :bgrin: , на Роналдо 11, Бекъм 23, Раул 7, Зидан 5 (доста е малка, както и тази на бекъм), на Фиго 10 (също е малка) и една без номер :) ?

ае братото дето продава фанелката на манчестер да каже цена и кои размер е :)

Братото казва,че размерът е ХЛ,а цената е 35 лв. :D :D

a ako nqkoi ima ili znae otkade originalna na WestHam po vazmojnost Xl az imam 4-5 oba4e gledam da sabera na vsi4ki

Ми защо не провериш в представителството на Рийбок в търговски център "Екселсиор"?Дори и да нямат в наличност,можеш да им поръчаш и са длъжни да ти доставят.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...