inherit.hit.bg Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Купувам 2-4 бр. запазени летни гуми 15" нископрофилни, например 195/50/R15. По-високи от това не ме интересуват, че ще стържат или Купувам лети алуминиеви джанти 14" (4х100mm), 4 броя на цена под 200 лв. Със или без гуми. Да не са много стар модел, цената да съответства на възрастта и състоянието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 имам и джанти и гуми точно това което търсиш...... цена на гумата около 35 до 45 лева иначе джантите са на цена от 180 лева ако имаш интерес ела да ги видиш на адрес бул. изтичен 40 има вулканизатор Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 имам и джанти и гуми точно това което търсиш...... цена на гумата около 35 до 45 лева иначе джантите са на цена от 180 лева ако имаш интерес ела да ги видиш на адрес бул. изтичен 40 има вулканизатор кви са тия гуми? марка, модел, година? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilianna Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Приятеля ми работи там.....мога ли да ти изброя 1000 гуми сега..... идете и вижте.....от понеделник до събота вк. от 9 до 18 часа.... без днес че имат някакви проверки и не работят Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Е то и аз ако бях на зор, щях да обиколя всички гумаджийници в града. Въпроса беше дали се предлага нещо конкретно, качествено и на сгода тук по горните параметри, за да знам поне за какво бих си мръднал задникака. Точно "195/50/R15" хубави "1000" гуми надали ше има на цена от "35 до 45 лева" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.