Jump to content
BulForum.com

Biathlon


Recommended Posts

Е не може в сектора спорт да го няма и този! Дори да падне още на третия ден...

Някой интересува ли се, тренирал ли е, световната купа, световни първенства, европейски всичко свързано с него даже ако става въпрос за ръкавици за биатлон - споделяйте.

Link to comment
Share on other sites

Ами аз от както се помня гледам биатлон (както и много други спортове де :) ) И съм много запален и го следа редовно. Винаги когато мога гледам. Също ходих и на Банско за европейското, което не беше никак зле.

Link to comment
Share on other sites

В Банско европейското си личеше, че е първото голямо състезание, което организира България и в началото беше отчайващо ама после се пооправиха де. Следващата година ше е още по-зверско, само сняг да има...не разбирам как Банско дава инфо за снежна покривка от 127 см като в подножието на пистата снега е оскъдица и се вижда калта в гората.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Абе да ти кажа честно на мен си ми беше добре. Не усетих кой зане какви големи пропуски, но като за начало разбира с еима на къде да се работи. Дано след няколко години ни дадат и световна купа, когато съм убеден, че всичко ще ни е както трябва.

Link to comment
Share on other sites

да дано, обаче май до 2011 са "дадени" вече и трябва да се борим за някои следващи.

Иначе тв предаването беше шит в началото - особено както и първата дисциплина беше индивидуален старт хептен се беха омотали, но нищо. Честно казано много се дразня когато има състезание в Германия - там на Оберхоф или как се казваше - още от началото на деня знаеш само кои състезатели ше виждаш на тв-то:)

А забелязя ли как се обучи публиката да вика при стрелбата :)))

Link to comment
Share on other sites

За телевизионното предаване не мога да говоря много защото по телевизията гледах само ппоследните стартовен а другите бях там. А относно световната купа аз знам, че са заети до 2009 или 2010 местата. И след някой от тези два сезона има вариант да ни дадат кръг.

Link to comment
Share on other sites

М да може 2009 или 2010 да е, не съм сигурен за годината, ама мисля си, че треа некво лоби да имаме иначе немаме шанс .

А знаеш ли този Анев дали от другия сезон ще е при мъжете?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...