Kamata Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 На нея има: - Шоков датчик - Имобилайзер Освен това включва: - 2 дистанционни - Ултразвукови датчици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 На нея има:- Шоков датчик - Имобилайзер Освен това включва: - 2 дистанционни - Ултразвукови датчици Инструкция за монтаж има ли? Каква марка е? С централно ли върви и дали управлява? Дай малко повече инфо за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamata Posted April 20, 2007 Author Share Posted April 20, 2007 Инструкция за монтаж има ли?Каква марка е? С централно ли върви и дали управлява? Дай малко повече инфо за нея Няма инструкция, но всеки специалист би се справил. Марката е SerpiStar. Досега ми управляваше централното. Нова цена 30лв, че само ми събира прах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gax Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Няма инструкция, но всеки специалист би се справил. Марката е SerpiStar. Досега ми управляваше централното. Нова цена 30лв, че само ми събира прах. Сирената с ключ ли е? Ако го имаш се интересувам. Откъде си? Забравих най-важното - все още ли ти събира прах? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.