Jump to content
BulForum.com

Купувам Memory Stick Pro Duo

Recommended Posts

Тарся си мемори карта до кам 35 - 40 лв. мах.

Чакам предложения. B)

Търси търси. Ако намериш се обади. Аз наскоро за 55лв някъде си купих 256мб от ресет-а, тъй че за тез пари мога да ти продам старата дето е 32 мб, ако си заинтересован казвай да ти давам координати.

Търси търси. Ако намериш се обади. Аз наскоро за 55лв някъде си купих 256мб от ресет-а, тъй че за тез пари мога да ти продам старата дето е 32 мб, ако си заинтересован казвай да ти давам координати.

Мда ша знайш,че 256 мб е 55 лева в момента :lol: :lol:

Какви са тези цени беее... пич иди в ерата за 53лв ще си вземеш чисто нов Sandisk 1GB с гаранция....

Аз лично пред месец си купих 2гб за 80лв (нова) от частна обява...

Братле нищо лично ама ония ден бях в метро и видях карта 512 сигма е марката за 35. нз вие каде гледате но е факт иди и виж :P

ХАХХАХа тука разбирач от разбирач постват :D :D :D

А братле limpbizkit_fena ти да си чувал че паметите биват различни видове, поради марката която цитираш SIGMA си мисля е говориш за SD памет! :rolleyes:

Човека е написал чисто ясно Memory Stick Pro Duo :rolleyes:

Не се изживявам като модератор, не ми се флооди темата... но преди да заблудите някой, почети и помисли малко :D

ПОСЛЕПИС: Dude я провери пак че те малко си приличат :rolleyes: ? СИГМА MS таковоа животно според мен няма!!!!! Ако има не си взимай ;) (аз не съм чувал а и google явно също) :D

ОПроизводители са Sandisk и Sony Това е! а моят съвет, какво и от къде да си вземеш е горе... успех!

Memory Stick PRO DUO 512MB 39.52лв ,26.00 ,5.00

MEMORY STICK PRO DUO 1GB MG 53.20лв ,35.00 ?

MEMORY STICK PRO DUO 2GB MG 86.64лв ,57.00 ,2.00

ХАХХАХа тука разбирач от разбирач постват :D :D :D

А братле limpbizkit_fena ти да си чувал че паметите биват различни видове, поради марката която цитираш SIGMA си мисля е говориш за SD памет! :rolleyes:

Човека е написал чисто ясно Memory Stick Pro Duo :rolleyes:

Не се изживявам като модератор, не ми се флооди темата... но преди да заблудите някой, почети и помисли малко :D

Братле знам че има различни видове с различна скорост. Не говоря за SD памет, а за Pro Duo, не сам се обаркал споко, и моля да не коментирате само цените, а да предлагате. Като няма какво да предложиш, не спамвай темичката :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...