Jump to content
BulForum.com

Купувам някаква мини аудио системка

Recommended Posts

Търся нещо на външен вид като приложените снимки (едит: чак сега мернах, че средната снимка е с i-Pod...без значение...подбрах ги случайно):

MC70T.jpg dc22191.jpg 8e078c93-37f7-415c-bc6f-cf60f9e05711.gif pid1627.jpg I261310.jpg

Нямам някакви особени изисквания за външния вид, но да не е нещо обемисто и тежко, а с по-фин изглед (и по-малки габарити...и да не е изпускано от втория етаж :) ).

Стандартна конфигурация CD+тунер (касетофон не е задължително да има ; колонките може и да не се отделят, а мощност дори и 2 Х 5 вата ме урежда ; дистанционно също не ме интересува). Марката също не е от значение - може да е TCM, Elit, Thomson или друга измислена марка. Единствено държа тунерът да има поне 3-4 бутона за запаметяване на станциите....и все пак CD-то да чете CD-R.

Днес обиколих из магазинчетата в Капана - имаше подобни мини системи (TCM и някакви други неизвестни марки) на цени от 36 до 48 лв., но на външен вид не ми допаднаха.

Поради тази причина си поставям горна граница от 50 лв. В предложенията слагайте и по една снимка да видя за какво става дума, че това дето търся трудно му се намира снимка в нета. :)

виш това дали ти върши работа, чисто ново, сд и радио, влагоустойчиво

Щом е ново, за 27 лв. е чудесно....но няма основното дето съм писал - бутончета за запаметяване на станциите. ;)

EDIT: ЗАКУПЕНА ТАЗИ

Затворете темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...