Jump to content
BulForum.com

купувам стар лаптоп

Recommended Posts

максимум цена 40 лв единствените условия са екрана да е перфектен,да има цд и да може да тругва win98. ще се използва за марио и пишеща машина:)

Извинявам се за офтопика, но за тези пари и тези изисквания можеш да намериш някаква десктоп машинка с 14-15 инча монитор. За лаптоп - много трудно. Не съм попадал още на обява или сделка за лаптоп под 100лв., колкото и скапана да е машинката. Най-горещо ти пожелкавам успех, но моят съвет е да вдигнеш малко летвата на цената.

на мен ми трябва машина дет да е използвам като тетрис в скучните часове и стига да има оферти ще се спорзумеем за цена.Едва ли ще дам повече от 60лв за такава машина. :(

Човече аз те разбирам прекрасно, че искаш да минеш тънко, но за тея пари 40-60 лева и десктоп да ти носи свястно win98 зорлем ще намериш. Една плочка SD-RAM 128 MB е 20 кинта, един монитор 14 - 15" е 20-30 лева. За какво говорим?

Както се казва уроците на живота са най-верни. Сам ще се убедиш, че това е почти невъзможно което искаш. Само приятел, който много те обича би ти дал такъв лаптоп на тази символична цена.

Иначе от мен успех с търсенето и дано да ме изненадаш с това да си намерил такава машина. :)

Лаптоп IBM, Pentium-166, RAM 48 MB, FDD 1.44, HDD 4.3 GB, SVGA 1 MB, няма CD-ROM. Цена 100 лв, гаранция 24 часа. Батерията не работи. Захранването не е от IBM, a e Hewlett Packard и е малко по-слабичко - 18V / 1.1A вместо 19V / 2.0A, но си работи идеално. Харда и флопито са перфектни!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...