nomadbg Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Telefona e fullpack, s karta 64 MB, na 3 meseca, abe deto se vika si4ko mu e 6, niama draskotini.... idealen e no mi triabvat parite... telefon 0885 729 919, skype nomadbg. [email protected] Niamam snimki no ako ne se prodade do den dva 6te ka4a , no niama kakvo da mu se gleda idealen e... Cena 389 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
awesome Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 бартер на покет пц? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorenzooo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 demek varvi s garanciq ot 9 meseca,taka li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 бартер на покет пц? Ami triabvat mi parite... Vse pak ako niakoi mi predloji barter ot koito da spe4elia, no da prodam kvoto mi dava vednaga i da sam na pe4alba niama problem. ("no to tolkova struva" ne se za4ita, za4ita se kolko moga da go prodam vednaga) demek varvi s garanciq ot 9 meseca,taka li? Telefona e ot Anglia.... Garanciata mu e 4e pi6e made in FINLAND. Spored men e po dobre ot garancia i na tela da pi6e China, 6toto tuka vsi4kite ni telefoni sa Shit.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hristo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Аз също имам телефони от Англия и до сега нямам нито един проблем ама за използвана Н70 дето вече е има и по 500 нова(вече на всякаде са боклуци не гледаи, че пише made in Finland) да и искаш 389 не знам просто извинявам се за офтопика или както там се нарича просто исказвам мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 то май на всички пише Финландия аз моя си го купих в началото на годината и съм мноо доволен (естествено не струваше 500лв) Има си гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted February 20, 2007 Author Share Posted February 20, 2007 Аз също имам телефони от Англия и до сега нямам нито един проблем ама за използвана Н70 дето вече е има и по 500 нова(вече на всякаде са боклуци не гледаи, че пише made in Finland) да и искаш 389 не знам просто извинявам се за офтопика или както там се нарича просто исказвам мнение To koito iska da si kupi tel i e seriozen znae stoinosta na ofertata i 6te doide da napravim sdelka vse pak az ne sam magazin mojem da obsadim varianti...., a koito iska da pi6e da si pi6e diga mi temata:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted February 21, 2007 Author Share Posted February 21, 2007 telefona se prodade NOVA OFERTA N70 5 meseca, s karta 64MB, zariadno , data kabel, zariadno za kola, vrazka za ryka, leko poulu6ten po rab4etata kadeto mu sa slabite mesta, ina4e vsi4ko mu e 6 idealen.... cena 369lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Китайците ако искаш ще ти напишат made on the moon...така че това не е никакъв показател. Сега друг телефон ли продаваш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted February 22, 2007 Author Share Posted February 22, 2007 Китайците ако искаш ще ти напишат made on the moon...така че това не е никакъв показател. Сега друг телефон ли продаваш ? Da tozi e drug. a za kitaicite si prav.... kvoto im se kaje niama problem no pak sas sigurnost znam 4e v zapadna darjava niama da se dopusne takava stoka pri uslovie 4e ima po ka4estvena.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted February 23, 2007 Author Share Posted February 23, 2007 telefona se prodadeNOVA OFERTA N70 5 meseca, s karta 64MB, zariadno , data kabel, zariadno za kola, vrazka za ryka, leko poulu6ten po rab4etata kadeto mu sa slabite mesta, ina4e vsi4ko mu e 6 idealen.... cena 369lv nova cena 358 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted February 26, 2007 Author Share Posted February 26, 2007 nova cena 358 leva Aide narode N70 za 350 kinta Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted February 28, 2007 Author Share Posted February 28, 2007 tazi ve4er 6te imam snimki koito e zainteresuvan da mi pi6e da mu pratia, a na tezi na koito sam obe6tal da im pratia da ne pi6at 6te im pratia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.