Jump to content
BulForum.com

Продавам N70

Recommended Posts

бартер на покет пц?

Ami triabvat mi parite...

Vse pak ako niakoi mi predloji barter ot koito da spe4elia, no da prodam kvoto mi dava vednaga i da sam na pe4alba niama problem. :) ("no to tolkova struva" ne se za4ita, za4ita se kolko moga da go prodam vednaga)

demek varvi s garanciq ot 9 meseca,taka li?

Telefona e ot Anglia.... Garanciata mu e 4e pi6e made in FINLAND.

Spored men e po dobre ot garancia i na tela da pi6e China, 6toto tuka vsi4kite ni telefoni sa Shit....:)

Аз също имам телефони от Англия и до сега нямам нито един проблем ама за използвана Н70 дето вече е има и по 500 нова(вече на всякаде са боклуци не гледаи, че пише made in Finland) да и искаш 389 не знам просто :) извинявам се за офтопика или както там се нарича просто исказвам мнение

то май на всички пише Финландия :bgrin:

аз моя си го купих в началото на годината и съм мноо доволен (естествено не струваше 500лв)

Има си гаранция :punk

Аз също имам телефони от Англия и до сега нямам нито един проблем ама за използвана Н70 дето вече е има и по 500 нова(вече на всякаде са боклуци не гледаи, че пише made in Finland) да и искаш 389 не знам просто :) извинявам се за офтопика или както там се нарича просто исказвам мнение

To koito iska da si kupi tel i e seriozen znae stoinosta na ofertata i 6te doide da napravim sdelka vse pak az ne sam magazin mojem da obsadim varianti...., a koito iska da pi6e da si pi6e diga mi temata:)

Китайците ако искаш ще ти напишат made on the moon...така че това не е никакъв показател. Сега друг телефон ли продаваш ?

Da tozi e drug. a za kitaicite si prav.... kvoto im se kaje niama problem

no pak sas sigurnost znam 4e v zapadna darjava niama da se dopusne takava stoka pri uslovie 4e ima po ka4estvena....

telefona se prodade

NOVA OFERTA

N70 5 meseca, s karta 64MB, zariadno , data kabel, zariadno za kola, vrazka za ryka,

leko poulu6ten po rab4etata kadeto mu sa slabite mesta, ina4e vsi4ko mu e 6

idealen.... cena 369lv

nova cena 358 leva

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...