sanders_kar Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Prodovam hard disk Maxtor 120Gb na nisko nivo se formatira perfektno na visoko mi dava nekav problem i poneje nemu razbiram go prodavam. Zna4i harda nqma bad sectori sas sigurnost prosto mi pravi nekav problem kato se opitam da formatiram na visoko nivo tova koeto moga da kaja za nego .Poneje ne znam kak da go opravia go prodavam a cena koqto slojih e kato protest na cenite deto gi prodavat hardovete naposledak.Imam predvid kato novi. cena:80lv(podleji na obsajdane ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Давам 10лв...ако поясниш какво му е може да говорим вече за повече. ПП. В такъв случай другия уикенд ще имам време и възможност да го пробвам и тогава ще мога да ти кажа колко давам. Ако си съгласен ми пиши ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Prodovam hard disk Maxtor 120Gb na nisko nivo se formatira perfektno na visoko mi dava nekav problem i poneje nemu razbiram go prodavam.....a cena koqto slojih e kato protest na cenite deto gi prodavat hardovete naposledak.Imam predvid kato novi. cena:80lv(podleji na obsajdane ) "високо" и "ниско" ниво на форматиране?! цената - "като протест на цените"? ми тя твоята е почти като на нов .... ся гледам в ценовата листа на ера, имат само един 120 (seagate) и е 90 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanders_kar Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 Ami to tova e ideata nali taka gi prodavate -10lv ot cenata na novia Ami kak ti se vijda 65 pri cena na nov 75 naprimer tova nevi napravi vpe4atlenie pak sega izvednaj se setihte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.