prizrak Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Нека да коментираме малко и тази тема.Мен вече ме сърбят ръцете да посоча някои имена-разбира се ще се аргументирам!!!УПС.Не исках да излезе тук тази тема-незнам защо така се получи-бях влязъл горе в една от пиннатите теми.Съжалявам!!!!!Как може да се коригира!???Направете горе някаква подобна тема и й дайте pin та да попишем малко-кой какъв и как и защо и пр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 ми аре де Link to comment Share on other sites More sharing options...
prizrak Posted February 17, 2007 Author Share Posted February 17, 2007 УЖАСНО ВПЕЧАТЛЕНИЕ И ПРИМЕР ЗА НЕКОРЕКТНОСТ:divanov.Моят съвет е:не купувайте от или не продавайте на него-няма да дойде на срещата!!!Винаги ще гледа да ви прецака в цената и ще прави най-тъпите сравнения само и само да ви смъкне цената и накрая ще каже,че го устройва ,ще ви определи среща и няма да дойде на нея!!!На мен лично ми правеше сравнения с Таджикистан и от него научих ,че в тази република паричната единица е ЕВРО!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 Аз мога само да кажа, че sahm nonsan са изключително КОРЕКТНИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.