Grosmaster Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Усилвателя си работеше перфектно, но изведнъж спря да работи. На сервиз не съм го носил, приятел които разбира ми каза че захранването му е изгоряло и ремонта няма да му струва повече от 10-15лв. Понеже момчето учи и няма време да му търси схема за да го ремонтира, а и аз също нямам нерви да го чакам, реших проблема като си взех нов. Ако някой има мерак да си го направи и му се занимава, усилвателя не е лош. Инфо да него не можах да намеря в нета, понеже не е първа младост, мога да кажа какво пише по него и какво е хранило. Дават го 2х150W или мостово на 1х300W, предпазител 30А Захранваше без проблеми Pioneer TS-W306 Цената която му търся е 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 14, 2007 Author Share Posted February 14, 2007 Снимки вече съм сложил в темата. Добаваям и един хубав кабел 7м, без чинчовете за 5лв. Кабела съм го вземал от Кузмов Електроник за 12лв. преди половин година Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 двадесет кинта ти давам в този усилвател няма захранване(Трансформатор или нещо такова) :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 14, 2007 Author Share Posted February 14, 2007 двадесет кинта ти давамв този усилвател няма захранване(Трансформатор или нещо такова) :Д За момента имам оферта за изгоден бартер до 18.02 и усилвателя е запазен за момчето. Офертата с него отпада, в случай че някой го вземе на посочената цена преди 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hops Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 аз съм навит да го зема ... ако са продава още ... пиши ми в скайп hristo_dimov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted February 19, 2007 Author Share Posted February 19, 2007 Продадено, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.