redemer Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 prodavam panasonic vs3 na 10 meseca.telefona e sravnitelno zapazen s malko zabelejimi sledi ot upotreba.davam go sas zarqdno,kutiq,3 predni panela i usb.nqkoi ako e zainteresuvan da mi se obadi na tel.0889752197 ili na skype-ivan_shikerov9454.Cena-180 lv.vazmojen e i barter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Какъв бартер е възможен ? За по-слаб телефон плюс доплащне от моя страна или за по-добър с доплащане от теб ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Какъв бартер е възможен ? За по-слаб телефон плюс доплащне от моя страна или за по-добър с доплащане от теб ? И аз това се питам но не отговаря на GSM-а който е оставил за връзка нито пише в skype ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redemer Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 vazmojen e sqkav barter ama za predpo4itane e po dobar nai dobre pi6ete na skaipa 4e edin priqtel go prodava az samo pusnah obqvata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Направих малко проверка .. доста висока цена за телефона .. цените варират от 130 до 150 Извод ако го дадеш за 150 макс За бартери мога да ти предложа моя Siemens CX65 .. на пазара .. върви около 100-110 лв с доплащане от моя страна не повече от 60 лв ОК ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shikerov Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 na4i vijte kvo telefon4eto e super zapazeno.ako 6te mi predlaga te predlagaite mi svqstni telefoni a nqkvi 4upeni siemensi i mi pi6ete na skypa i nemi pi6ete takiva gluposti ne sam otgovarql tva onva.ti lud li si kav si we.zvanni ili mi pi6i na skypa da se razberem ne6to ako iska6.gledai drugite obqvi kat ne ti otarva i tva e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.