Runner Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Давам около 50-55-60лв според това, с какво идва и в какво състояние е. Задължително чипиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 А за нов, къде да проверя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Нов никъде не можеш да намериш.За последно продаваха нови преди две години и то от онези калпавите(малките бели psone ,а не голямата сива версия) Сивите са железни,нямат разваляне,докато белите дават много дефекти. А 2-ра ръка сив с чип ,мемори карти и ОРИГИНАЛНИ джойстици с вибрация и аналози под 90 лв. трудно ще намериш. за добра графика ще ти трябва и rgb scart кабел,щото със стандартния с чинчовете картината е доста гадна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 Абе може и без оригиналните джойстици, все пак ще е за 6 годишно дете, няма да усети кой знае, каква разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 земи му PS 2 на малния де, знайш ли колко гадно ми беше като баща ми ми зе някво шитаво Nintendo вместо SEGA,е и него го стопих от игра,ама тва е др въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.