Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Tela e na 4 meseca full pack karta 512MB, CENA 299 leva

Ne me interesuvat neizgodni barteri triabvat mi pari

zatova 4e ako predlagate telefon smetnete 4e triabva i nego da go prodavam i da se zanimavam t.e. triabva da ima za kakvo da se zanimavam

, ne me interesuvat i hora koito da mi kazvat za 200 kinta navit li si :) ae stiga be

Tela e na 4 meseca full pack karta 512MB, CENA 299 leva

Ne me interesuvat neizgodni barteri triabvat mi pari

zatova 4e ako predlagate telefon smetnete 4e triabva i nego da go prodavam i da se zanimavam t.e. triabva da ima za kakvo da se zanimavam

, ne me interesuvat i hora koito da mi kazvat za 200 kinta navit li si :) ae stiga be

telefon 088 987 98 80 skype nomadbg mail [email protected]

ima i oferta s karta 1GB za 329 leva

napravi mu nekva snimka da go vidim da go ogledame akk e 6to e a ne prosto prodavam telefon edi koi si s edi ko si zxa edi kolko si da pic nekakuv a ne ot sait a na samia telefon i ne vervam da mu niama ni6to 6tom go prodava6 tolkova evtino i to na 3-4 meseca telefon kai mu kuv e problema

napravi mu nekva snimka da go vidim da go ogledame akk e 6to e a ne prosto prodavam telefon edi koi si s edi ko si zxa edi kolko si da pic nekakuv a ne ot sait a na samia telefon i ne vervam da mu niama ni6to 6tom go prodava6 tolkova evtino i to na 3-4 meseca telefon kai mu kuv e problema

Ami niama problem v tela cenata e takava za6toto iskam da mu vzema parite po barzo a niamam vreme da 4akam,

dneska imam edin seriozen koito 6te go vidi na miasto....

Ako ne go vzeme 6te ka4a i snimki :)

I ofertata s kartata 1 GB otpadna

Ако продаваш картите какви пари им искаш ( имам предвид отделно от телефона ) . Ако искаш имам 64 мб + колко доплащане би те устройвало .

Ако продаваш картите какви пари им искаш ( имам предвид отделно от телефона ) . Ако искаш имам 64 мб + колко доплащане би те устройвало .

Ami ne se zanimavam s karti, prosto imah dva telefona i edinia be6e s 1 BG a drugiq s 512....

ili eventualno ako mi doide tel s dve karti togava 6te prodavam karta, no mi triabvat parite a ne predmeti :)

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...