nomadbg Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Tela e na 4 meseca full pack karta 512MB, CENA 299 leva Ne me interesuvat neizgodni barteri triabvat mi pari zatova 4e ako predlagate telefon smetnete 4e triabva i nego da go prodavam i da se zanimavam t.e. triabva da ima za kakvo da se zanimavam , ne me interesuvat i hora koito da mi kazvat za 200 kinta navit li si ae stiga be Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 Tela e na 4 meseca full pack karta 512MB, CENA 299 leva Ne me interesuvat neizgodni barteri triabvat mi pari zatova 4e ako predlagate telefon smetnete 4e triabva i nego da go prodavam i da se zanimavam t.e. triabva da ima za kakvo da se zanimavam , ne me interesuvat i hora koito da mi kazvat za 200 kinta navit li si ae stiga be telefon 088 987 98 80 skype nomadbg mail [email protected] ima i oferta s karta 1GB za 329 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
lop_88 Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 napravi mu nekva snimka da go vidim da go ogledame akk e 6to e a ne prosto prodavam telefon edi koi si s edi ko si zxa edi kolko si da pic nekakuv a ne ot sait a na samia telefon i ne vervam da mu niama ni6to 6tom go prodava6 tolkova evtino i to na 3-4 meseca telefon kai mu kuv e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 napravi mu nekva snimka da go vidim da go ogledame akk e 6to e a ne prosto prodavam telefon edi koi si s edi ko si zxa edi kolko si da pic nekakuv a ne ot sait a na samia telefon i ne vervam da mu niama ni6to 6tom go prodava6 tolkova evtino i to na 3-4 meseca telefon kai mu kuv e problema Ami niama problem v tela cenata e takava za6toto iskam da mu vzema parite po barzo a niamam vreme da 4akam, dneska imam edin seriozen koito 6te go vidi na miasto.... Ako ne go vzeme 6te ka4a i snimki I ofertata s kartata 1 GB otpadna Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Ако продаваш картите какви пари им искаш ( имам предвид отделно от телефона ) . Ако искаш имам 64 мб + колко доплащане би те устройвало . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 Ако продаваш картите какви пари им искаш ( имам предвид отделно от телефона ) . Ако искаш имам 64 мб + колко доплащане би те устройвало . Ami ne se zanimavam s karti, prosto imah dva telefona i edinia be6e s 1 BG a drugiq s 512.... ili eventualno ako mi doide tel s dve karti togava 6te prodavam karta, no mi triabvat parite a ne predmeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nomadbg Posted April 29, 2007 Author Share Posted April 29, 2007 prodadena molia zatvorete temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.