cheese Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Хора, прецака ми се зарядното на акомулаторната бормашина ( http://home.market.dir.bg/xoffer.php?xoffe...&shop_id=28 ). Та ми трябва ново. Ако някой има излишно, или пък знае къде се продават такива неща, моля да им се обади! Link to comment Share on other sites More sharing options...
levisfan Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Здравей, цените почват от 60лв.-95лв.Провери на "Гладстон"-Киров Бош или в панаира 5 палата . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivancho Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Не може ли да се оправи оригиналното зарядно? Какво имаш предвид "прецакано". Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 Ами просто не работи. Когато се постави батерията на него, светваше едно червено диодче. Сега не светка. Батерията не се зарежда. Трансформаторът се затопля обичойно. За съжаление нямам уред, да видя дали подава ток или не. Ако имам късмет, ще е някое кабелче. Ако не - лошо ... 90 лв за зарядно никак не ми харесват като цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Хм тя цялата бормашина е 99 лв... В едно зарядно няма чак толкова много части, дори и на майстор да го дадеш, едва ли ще излезе повече от 10-15 лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.