Jump to content
BulForum.com

Продавам PC компоненти

Guest Stalan

Recommended Posts

Темата е актуална към 20.01.2008

Знам, че датата ви е странна, но това и целя - раздвижване на тоя пост с нови цени и компоненти:

PC компоненти:

1. Видеокарта SAPHIRE Radeon X300 128 PCI-E TV-OUT - 40 лв

Картата си е перфектна с оригинално CD просто си плачеше вече за ъпгрейд...

Бонус - S-video - Euroscart кабелче - 3 м.

2. CPU: PIII 733/256/133, 1,75 V, s.370 + BONUS: Cooler - 18 лв.PIII info + MB QDI 6V694X/A10F - 5 лв. МВ-ПРОДАДЕНА

Процесора е 100% работещ, но не мога да го подкарам с това дъно (може би то е проблемно)...

3. CPU: Celeron sl.1 400/66/2,0 V + BONUS: Cooler & FAN - 8 лв. +МВ Compaq-startup MS6199 - МВ-ПРОДАДЕНА

4. FDD 3,5" - 5 лв.: Teac

5. 2x Захранване: CODEGEN: 250W - 6 лв.; MAXPOWER: 300W - 8 лв.

6. 2x 32 MB EDO RAM - 4 лв./бр при покупка на 2-те - BONUS: EDO RAM TOSHIBA с неустановен капацитет...

7. 4-ри канална звукова карта: CMI 8738 4CH - 8 лв.

@ Plamin:

2. CPU PIII S.370 @733/133/1,75V

3. CPU Celeron Slot 1 @400/66 + Cooler&FAN - Made in Costa Rica

За MB информацията която мога да дам е 4е има стартъп скрийн на Compaq, на самото дъно пише: MS6199 VER:2; N 1996; M6199V0101018247; VIA VT82A693A, VT82C596B

Проблема за дъното е там, 4е в малкото линкове в Google, които не са на азиатски (или други непознаваеми за мен езици), информацията е подвеждаща и се колебая между MSI и SYS kaто производители... MSI нямат в сайта си (вече) поддръжка на дъно с гореупоменатия чипсет на VIA и на мене ми писна да се занимавам с издирване...

@ Shaq34: Уточни за кое дъно говорим за (3.) обяснявам подробно на <<Plamin>>, за (1.) има всичко в линка...

:excl: Поради евентуалните проблеми на купувача с откриването на драйвери и BIOS updates намалям цената на:

(3.) на 20 лв. Поради слаб интерес (2.) се намаля на 35 лв.

3. CPU Celeron Slot 1 @400/66 + Cooler&FAN - Made in Costa Rica

За MB информацията която мога да дам е 4е има стартъп скрийн на Compaq, на самото дъно пише: MS6199 VER:2; N 1996; M6199V0101018247; VIA VT82A693A, VT82C596B

Дай реална снимка на точно на твоето дъно.Заинтересован съм

Дай реална снимка на точно на твоето дъно.Заинтересован съм

Ето линк със снимка: CLICK

Съжалявам ако нищо не разбираш - аз също... Просто пове4ето линкове в Google за това дъно са такива.

Реална на моето дъно ще ти пратя на PM веднага щом направя такава...

Нови цени за (1.) и (5.)

Добавям в (2.) дъно QDI s.370, което изглежда читаво (няма подути кондензатори), но аз не можах да го подкарам с PIII-та. :excl: Бонус цена за двете в пакет.

Нова цена за (3.) - 15 лв.

Предлагам 55 лв. за:

1. ESC 845PE-A800

2. MB QDI 6V694X/A10F

3. Compaq-startup MS6199 (процесора и бонуса не ги искам :), но може да ги ползваме само за тест)

но само ако имаш възможност да ги донесеш в офиса ми за бърз тест на 1. и 3.

Ако работят, ги плащам веднага.

• 2 weeks later...
Guest Stalan

Добавям в продажба и работещо, но слабичко PC под ХР за офис или счетоводство - 80 лв.

Нови цени на (2.), (3.), (5.) и (7.)

Guest Stalan
pametta? cena?

i dali e prodadena

Ако питаш за тази памет:

"6. 2x 32 MB EDO RAM - 5 лв./бр при покупка на 2-те - BONUS: EDO RAM TOSHIBA с неустановен капацитет..."

не е продадена...

128 MB SDRAM e част от PC конфигурация и не се продава отделно. Съжалявам ако заглавието те е подвело...

• 3 months later...
  • 7 months later...

Добавям една видеокарта за продажба и корекция на всички цени, че ми писна от тея боклуци...

Нямам с какво да ти направя снимка, но ти изпращам всичко, което е на чиповете - подробно описано...

• 2 months later...

Интересуват ме двете захранвания ,защо всички които продават разни неща не си пишат телефоните за по- лесна връзка с тях.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...