sam Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 купувам лазерни мишки Link to comment Share on other sites More sharing options...
milannikitov Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Дай си скаипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 с кабел без кабел кажи какво търсиш де Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 c кабел обикновенни оптични мишки с скрол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rene Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 хах в вашия квартал нямате ли някакав магазин за 9-10 лв си земеш супер мишка Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 хах в вашия квартал нямате ли някакав магазин за 9-10 лв си земеш супер мишка пази коментара за себе се , моля админ да спира такива хора което нямат никаква работа в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Държиш ли да са в перфектно състояние Защото имам една модната наистина мн яка мишка Логитек с знака на тохик от горе направен с дидоди и работи освен мишката съ, фърлил 10 лв и пот за да я модна обаче не и работи скрола така че .... се уточни ..... работещи , неработещи ... ?!? Може би ти трябват само асти от тях .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Мишка Logitech, оптична, черна, 3 бутона + скрол, перфектно състояние - 3.50 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Мишка Logitech, оптична, черна, 3 бутона + скрол, перфектно състояние - 3.50 лв. може ли снимка на тоя дзвер имам интерес. тъй като си счупих старата, тея дни мислех да ходя да си взема една обикновена logitech, ама щом предлагаш такава на тази цена ... или да кажеш поне модела Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 може ли снимка на тоя дзвер имам интерес. тъй като си счупих старата, тея дни мислех да ходя да си взема една обикновена logitech, ама щом предлагаш такава на тази цена ... или да кажеш поне модела уф сега точно фотосесия няма да тръгна да и правя. модела не се вижда, буквите са изтъркани, но ми мяса на лоджитек. нещо подобно на това, но чисто черно: и тези Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 sorry грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 уф сега точно фотосесия няма да тръгна да и правя. модела не се вижда, буквите са изтъркани, но ми мяса на лоджитек. нещо подобно на това, но чисто черно: и тези не знам за вас, но аз съм почитател на марката, що се отнася за мишка. за мен има значение дали е logitech или не е. счупих (в пристъп на ярост ) си старата logitech, която ме караше повече от 5 год. сега съм с една A4, която уж е по-прицизна .... да, ама не. logitech-a си беше класи над тази. btw от долната страна много ясно може да се прочете дали е logitech и кой модел е. ако е S69, бих я взел, щото стара ми беше такава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 купувам лазерни мишки Лазерни или оптични ? ако ти трябват лазерни се обади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 каква е разликата между лазерни и оптични оптиката нали лазер ??? за инхерит ще мина , разбрах каде е магазина , нали магазин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 каква е разликата между лазерни и оптичниоптиката нали лазер ??? за инхерит ще мина , разбрах каде е магазина , нали магазин ? http://www.bloodys.com/blog/comments.php?y...ry060221-060924 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.