King Nothing Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Търся пирограф да си рисувам по дърво. Ако може да е нещо по-запазено и напълно работещо. Очаквам предложения с цена и снимка. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plamin Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Имам пирограф старичак е но работи перфецтно само телчето е за смяна аз сам го ползвал и с обикновенно снимки мога да ти дам утре и за цена се колебая кат ти го покажа ти ще предложиш ако ти хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Nothing Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 Е с какво ще го сменя върха Едва ли ще се получи нещо, ако импровизирам със стоманена тел или нещо от сорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Здравейте! Вместо да отварям нова тема, питам тук... Има ли някой пирограф и възможно ли е да ми услужи с него или да ме офертира с цена за него? Хвърлете ми някое лично съобщение, моля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiToMeN Posted June 2, 2009 Share Posted June 2, 2009 Пирографите варират на цени м/у 5 и 8 лв чисто нови с по 4-5 различни човки. Магазините са Конрад - след моста на Герджика преди кръстовището с бул. България - улица Самара и - Кузмов Електроникс, които се намират на следните адреси: ул . Митрополит Панарет 6 ул. Абоба 9 ул. Дан. Николаев 10 ул. Охрид 22 бул. Христо Ботев 39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Търся пирограф да си рисувам по дърво.Ако може да е нещо по-запазено и напълно работещо. Очаквам предложения с цена и снимка. Благодаря! ас имам пирограф ако те интересува пиши ми на лично имам снимки и работи с степени е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.