fulcrum Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Buy Wireless Antena za Laptop na razumna cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiroffff Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 mission imposible!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Buy Wireless Antena za Laptop na razumna cena кажи какво точно търсиш? че това май нищо на никой не говори кажи също и какъв модел ти е лаптопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ми като не ви говори нищо поинтересувайте се и ще разберете че антени има под път и над път, били те USB или най-често PCMCIA. Ето някои актуални примери в лева без да посочвам от къде са, за да не правя реклама: Surecom PCMCIA Wireless 54MB 30.60 USB Wireless Adapter 54Mbs 36.72 PCMCIA Wireless TP-LINK 54Mb/s 40.39 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 направи си сам http://www.usbwifi.orcon.net.nz/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Nothing Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ми като не ви говори нищо поинтересувайте се и ще разберете че антени има под път и над път, били те USB или най-често PCMCIA. Ето някои актуални примери в лева без да посочвам от къде са, за да не правя реклама: Surecom PCMCIA Wireless 54MB 30.60 USB Wireless Adapter 54Mbs 36.72 PCMCIA Wireless TP-LINK 54Mb/s 40.39 Това са безжични карти, не антени Няма антени за лаптоп. Картите които са вградени имат антени някъде в горната част на мониторите обикновено, но нямат букси за външни антени. Външна антена може да се закачи на външна безжична карта с малко знания в областта и опит с поялника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ми като не ви говори нищо поинтересувайте се и ще разберете че антени има под път и над път, били те USB или най-често PCMCIA. Ето някои актуални примери в лева без да посочвам от къде са, за да не правя реклама: Surecom PCMCIA Wireless 54MB 30.60 USB Wireless Adapter 54Mbs 36.72 PCMCIA Wireless TP-LINK 54Mb/s 40.39 Това са безжични карти, не антени Няма антени за лаптоп. Картите които са вградени имат антени някъде в горната част на мониторите обикновено, но нямат букси за външни антени. Външна антена може да се закачи на външна безжична карта с малко знания в областта и опит с поялника. King Nothing ме е изпреварил но и аз да поясня: между антена и wireless карта разликаата е повече от огромна ако се слага външна wireless карта било то на USB, PCMCIA или PCI/последното не важи за лаптоп/ то те си вървят с антените и всичко е ОК - обаче ако искаш да си сложиш вътрешна Wireless карта било то Intel 2200 за 915 чипсет на mini PCI или Intel 3945 за 945 чипсет на PCI Ex mini, то тогава антените би трябвало да са ти прекарани предварително от производителя на лаптопа и май няма възможност за допълнително поставяне на такава!!!! ако това което написах не ви говори нищо - поинтересувайте се и ще се научите Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted February 4, 2007 Author Share Posted February 4, 2007 Blagodarq na vsichki. Edin priqtel e vidql podobna antena koqto se vklu4va v laptopa i se lepi po stakla (s gumena lepka bila) i taka usilval Wireless vrazkata koqto namiral po korabi letishta. Ta tuk iska da napravim neshto takova zashtoto ulavq signal ot nezaklucheni mreji i iska da go prihvane tai kato e dosta slab.Toi e s DELL Inspirion 510 M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.