lesov Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ИНФО и цена Производител : EPSON Отпечатване: Цветен печат Скорост на печата: 15 стр/мин Резолюция на печата: 5760 x 1440 dpi Формат на хартията: A4 Капацитет на касетата за хартия: 120 листа Свързване: USB Допълнителни характеристики: Технология EPSON Micro Piezo Директен печат върху CD Printable Bulk Continuous Ink System For Epson Stylus Photo R200 - представлява 6 картрижда от които излизат тръбички и водят до 6 резервоара за мастило - само сипвате мастило вътре и принтера печата. За 50лв се купуват 6х100 милилитра за всеки цвят достатъчни за доста снимки и страници и ЦД обложки. Принтера е купуван от Метро, а системата е поръчвана от Ebay за 55$. Принтера работи, но има малко проблеми с печата/ почистването - не беше ползван за няколко месеца и явно се нуждае от почистване за да принтира отново перфекно. Ако някой разбира от почистване и разглобяване може и сам да си го оправи. Наскоро си закупих лазерен принтер и този вече не ми е нужен. ЦЕНА: ПРИНТЕР + Bulk Continuous Ink System - 100лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesov Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 НОВА ЦЕНА - 90лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesov Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 80лв + 30 милилитра мастило за всеки цвят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Бартер за това|| 300MHz,128RAM,1.9GB HDD, CD, FDD, VGA on board.Без пълнителите интересува ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d-r ivanov Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Имам интерес, обади се или дай нещо за връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesov Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 НОВА ЦЕНА - 70лв + 30мл от всеки цвят + оригиналните картриджи които са наполовина пълни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.