Jump to content
BulForum.com

SELL: Motorola L7

Recommended Posts

С разбирането че мога да си навлеча неприятностите на модераторите искам да кажа моето мнение.

Като горд собственик на L7 мога да кажа че батерията не може по смъртно да държи 7 дена ! Рекорда ми е 4 дни без мн мн да говоря, а като и дам зор за 2 дена издиша ! Така че ... :angry:

Много и малко, са субективни неща. 5-10 мин. говорене на ден и при мен си кара 7 дни. Държи доволно добре. В началото със супер много тормозене докато му се нарадвам по-малко от 3 дни не ми е изкарвал. Всеки сам си решава. Както много добре знаете, а и в книжките го пише, говоренето и standby никой не го гарантира, защото зависи от мрежата и още хиляда работи. Телефона според мен си заслужава и не бих го продавал, но в момента ми трябват малко пари, което не значи, че бих го дал на всяка цена разбира се.

Поздрави на всички

С разбирането че мога да си навлеча неприятностите на модераторите искам да кажа моето мнение.

Като горд собственик на L7 мога да кажа че батерията не може по смъртно да държи 7 дена ! Рекорда ми е 4 дни без мн мн да говоря, а като и дам зор за 2 дена издиша ! Така че ... :angry:

Батерията може да се смени, т.е. да се сложи с по-голям капацитет. Така че всичко е можно. И Моторола Ц350 от 3-4 дни не държи повече но моята и до 7 държи.

Аз го ползвам от около месец, отпреди това не знам, купих го втора употреба от едно магазинче до ВСИ-то на бул. Хр. Ботев. Произхода е гарантиран ако това е въпроса.

• 2 weeks later...

Бартер за L6 + долащане ? :)

в отлично състояние, батерията също държи ~седмица

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...