downsoft Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Кутия, книжка, кабел и зарядно. Батерия 7 дни. От бартери не се интересувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pei4 Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 С разбирането че мога да си навлеча неприятностите на модераторите искам да кажа моето мнение. Като горд собственик на L7 мога да кажа че батерията не може по смъртно да държи 7 дена ! Рекорда ми е 4 дни без мн мн да говоря, а като и дам зор за 2 дена издиша ! Така че ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted February 3, 2007 Author Share Posted February 3, 2007 Много и малко, са субективни неща. 5-10 мин. говорене на ден и при мен си кара 7 дни. Държи доволно добре. В началото със супер много тормозене докато му се нарадвам по-малко от 3 дни не ми е изкарвал. Всеки сам си решава. Както много добре знаете, а и в книжките го пише, говоренето и standby никой не го гарантира, защото зависи от мрежата и още хиляда работи. Телефона според мен си заслужава и не бих го продавал, но в момента ми трябват малко пари, което не значи, че бих го дал на всяка цена разбира се. Поздрави на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 С разбирането че мога да си навлеча неприятностите на модераторите искам да кажа моето мнение. Като горд собственик на L7 мога да кажа че батерията не може по смъртно да държи 7 дена ! Рекорда ми е 4 дни без мн мн да говоря, а като и дам зор за 2 дена издиша ! Така че ... Батерията може да се смени, т.е. да се сложи с по-голям капацитет. Така че всичко е можно. И Моторола Ц350 от 3-4 дни не държи повече но моята и до 7 държи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Батерията държи около 4-5 дни. Но за тази цена просто незнам к'во коментирате! В магазина е 300лв все пак..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Батерията държи около 4-5 дни.Но за тази цена просто незнам к'во коментирате! В магазина е 300лв все пак..... А каква е цената че нещо не я виждам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 А каква е цената че нещо не я виждам? В заглавието я пише. 200лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 Кутия, книжка, кабел и зарядно. Батерия 7 дни.От бартери не се интересувам. Колко време е ползван телефона и откъде е купуван! Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted February 3, 2007 Author Share Posted February 3, 2007 Аз го ползвам от около месец, отпреди това не знам, купих го втора употреба от едно магазинче до ВСИ-то на бул. Хр. Ботев. Произхода е гарантиран ако това е въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 Нова цена 190 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 С разбирането че мога да си навлеча неприятностите на модераторите искам да кажа моето мнение. Като горд собственик на L7 мога да кажа че батерията не може по смъртно да държи 7 дена ! Рекорда ми е 4 дни без мн мн да говоря, а като и дам зор за 2 дена издиша ! Така че ... Бартер за L6 + долащане ? в отлично състояние, батерията също държи ~седмица Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 Бартер за L6 + долащане ? в отлично състояние, батерията също държи ~седмица Не, бартери не приемам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 НОВА ЦЕНА 180 ЛЕВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.