Midex Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Преди 2 месеца взех от jeimison въпросния телефон, с цел да се ползва като втори апарат. Той беше достатъчно коректен да ме предупреди, че батерията е за смяна и именно затова ми го продаде на достатъчно ниска цена. Като го взех батерията караше по 2 дена, сега вече държи по 1 и малко. Мога да му взема нова батерия, но не ми харесва това, че ако са ти по-дебели пръстите задължително от време на време засягаш съседен бутон на този, който искаш да натиснеш - просто апаратчето е достатъчно миниатюрно и копчетата са много близо едно до друго. Поради факта, че батерията му вече кара само 1 ден, свалям още от цената, за която го купих и го продавам за 25 лв.. Естествено има и зарядно към него. Проблеми в работата няма - само си иска нова батерия. данни за модела (между другото е сребрист, като този от линка или снимката) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torque Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Ако проблема е само в батерията, а всичко друго си му е наред и панела не е много надраскан ще го взема за 25 лв. Изпрати ми на ЛС GSM за контакт и ще ти се обадя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 Получих 4 лични по реда на пристигането: Torque, vapi, Pliko, Grosmaster , с желание да го вземат. Тъй като ме попитаха за актуални снимки, опитах се да направя няколко отблизо, но след първата със светкавица, батериите на апаратчето сдадоха багажа и едвам успях да направя още две без светкавица (извинявам се, че не са много добри ). 1. Снимка отпред със светкавица -> цък 2. Снимка отзад без светкавица -> цък 3. Снимка със светещи бутони и дисплей (без светкавица) -> цък @Torque, по предния панел има драскотинки но в "нормално" за приличен външен вид количество - отзад драскотини няма, но по ъглите сребристия слой е поожулен малко - явно е слаган без калъф тук-там. Повтарям, че телефонът си работи нормално. Ако някой се откаже, нека ми пише, за да кажа на този след него. И ще моля този дето го вземе да има предвид онова дето основно ме кара да го продавам - близко разположените и малки бутончета....да не стане да го вземе и след 2 дена да ми го връща, понеже не можел да нацели клавишите....това си е дамски телефон. Едит: Освен горните хора ми писаха Fifo и drugariaBrigadiR, този път с категоричното желание за закупуване, тъй че нека първият (Torque) да ми пусне лично (аз вече му пуснах) да се разбираме кога и къде ще се виждаме, че ако не му харесат драскотините да идва следващият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 3, 2007 Author Share Posted February 3, 2007 Имахме среща с Torque днес в 14 часа, но момчето ми се обади, че спешно пътува за Банско, където ще изкара до средата на другата седмица. За да не пиша лични поред на номерата без да знам кого и кога ще намеря, моля от хората дето ми писаха....ако някой прочете своевременно този пост и има желание да вземе телефона, да дойде в 14 часа пред часовника на пощата, защото аз пък вече си бях уговорил среща с vamfan, от когото ще купувам едни ресийвъри.....ако никой не го види това....карам по списъка. Едит: vapi ми се обади, която така или иначе е втора по списъка (писа ми и Grosmaster, който обаче е 4-ти). така че нека друг да не се разкарва за срещата. Едит2: Продаден на vapi. Моля затворете темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.