Jump to content
BulForum.com

Проблем с Samsung D600


d3Mag

Recommended Posts

Имам следния проблем с този телефон Samsung D600, котато се опитах да го заредя ми се изключи.След това дори и без зарядно да го включвам пак се изключва.Пред 2 дена е зареждан с друго зарядно за този телефон Samsung E710.Може ли зареждането на телефона с другото зарядно да е довело до това състояние?Някакви идеи какво да правя?

Link to comment
Share on other sites

Има възможност батерията нещо да се омотала. Пробвай пак със зареждачката като я оставиш вързана за телефона известно време. И аз съм с D600, но подобено проблем засега не съм имал.

 

По принцип ако зареждачката е оригинална (от комплект към телефон) би трябвало да няма особена или въобще някаква разлика с тази на D600 тъй като до D900 всички зареждачки са универсални.

Link to comment
Share on other sites

Има възможност батерията нещо да се омотала. Пробвай пак със зареждачката като я оставиш вързана за телефона известно време.

Пробвах както каза със включена зареждачка и след няколко опита ;) потръгна!Благодаря за съвета!Вече мисля, че няма да правя експерименти с други зареждачки.. за всеки случай ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Взех си една карта Micro SD 1GB и като е сложа открива, че има карта, но не може да се използва?Като цъкна на Формат на картата ми дава Грешка.Какво да правя?Пробвах и при изклучен телефон да е сложа и след като го пусна отново отчита, че има карта, но не може да се използва (дори не засича, че е 1GB). :cry Help!

 

Edit: Картата е Transcend.В един форум беше написано, че Samsung D600 не може да поддържа повече от 512 MB, ето и линк - Тук

Но е написано, че с карти на Corsair и Transcend май ставало?Някой, ако има информация, да сподели!!

Link to comment
Share on other sites

преди като бях с д600 работеше без проблем с 1гб карта ( apacer мисля, че беше картата ), но и аз бях чувал за евентуални проблеми , затова преди да си я взема е пробвахме в магазина.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Аз съм с ю600 с Трансенд 1гб пробвах я на стария д600 и си работеше :)

иначе д600 е страхотен телефон 2 год и половина бачка без никъкви проблеми :punk

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...