Lucky Luciano Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 Ами това е. Продавам FM Modulator/Transmiter, посредством който може да слушате песните от вашето флашче или mp3 плейър на радиочестота във вашата кола. Модулаторът се включва в запалката и може да излъчва на 7 честоти - 87.7, 87.9, 88.1, 88.3, 88.5, 88.7, 88.9FM. Ползвам го от около месец, като съм го купил чисто нов за 60 или 65лв. Качеството е много добро, да не кажа отлично. Причната, поради която го продавам е, че реших да направя цялостна подмяна на музиката в колата ми и модулатора става излишен. Цената, която му търся е 50лв. Същите ги има в магазинa на TCM до Office 1 на долната главна за 96лв. Вида и състоянието му са като чисто нов - все пак е на около месец. В комплекта си върви и кабел за директна връзка на модулатора с касетофона на колата, стига той да има Aux IN. Ако се разровя ще намеря и кутийката му. При интерес тук или на PM. Който иска - идва, тества и ако му харесва отнася. Не ми е спешно, просто да не седи така. Ако не чичо ми ще му се зарадва към края на седмицата Вие сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Може ли да изписва името на мп3ката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
repsyho Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 аз има същият модулатор и го взех преди 1 година от risk computers за 51 лв с ДДС с 3 месеца гаранция впечатленията ми са, че е много полезна джаджа и дори вади доста качесвен звук! този даже сега е 53 лв без ДДС с дистанционно управляние! http://www.risk.bg/bg/products.php?cid=407&pid=1044 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 30, 2007 Author Share Posted January 30, 2007 Може ли да изписва името на мп3ката. Ще изпише името, ако се пуска от mp3 player, иначе от флашче няма как да я изпише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 3, 2007 Author Share Posted February 3, 2007 Нова и последна цена 45лв. Ако няма купувачи до понеделник-вторник модулатора отива подарък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 Промоция Трансмитера и телефона от тази тема за 70лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 Телефона е продаден. Трансмитера си остава на старата цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 30, 2007 Author Share Posted September 30, 2007 Трансмитера така и не отиде подарък, защото човекът за който беше си купи чейнджър Трансмитера си седи вкъщи и чака собственик Давам 2-3 дни moneyback на купувача Нова цена 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 6, 2007 Author Share Posted October 6, 2007 35лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.