Jump to content
BulForum.com

Продавам Car FM Modulator

Recommended Posts

Ами това е. Продавам FM Modulator/Transmiter, посредством който може да слушате песните от вашето флашче или mp3 плейър на радиочестота във вашата кола. Модулаторът се включва в запалката и може да излъчва на 7 честоти - 87.7, 87.9, 88.1, 88.3, 88.5, 88.7, 88.9FM. Ползвам го от около месец, като съм го купил чисто нов за 60 или 65лв. Качеството е много добро, да не кажа отлично. Причната, поради която го продавам е, че реших да направя цялостна подмяна на музиката в колата ми и модулатора става излишен. Цената, която му търся е 50лв. Същите ги има в магазинa на TCM до Office 1 на долната главна за 96лв. Вида и състоянието му са като чисто нов - все пак е на около месец. В комплекта си върви и кабел за директна връзка на модулатора с касетофона на колата, стига той да има Aux IN. Ако се разровя ще намеря и кутийката му. При интерес тук или на PM. Който иска - идва, тества и ако му харесва отнася. Не ми е спешно, просто да не седи така. Ако не чичо ми ще му се зарадва към края на седмицата :woot

dsc00017jq9.th.jpg dsc00020xm6.th.jpg

dsc00016bk6.th.jpg dsc00019xh7.th.jpg

Вие сте :)

аз има същият модулатор и го взех преди 1 година от risk computers за 51 лв с ДДС с 3 месеца гаранция впечатленията ми са, че е много полезна джаджа и дори вади доста качесвен звук!

този даже сега е 53 лв без ДДС с дистанционно управляние!

http://www.risk.bg/bg/products.php?cid=407&pid=1044

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...

Трансмитера така и не отиде подарък, защото човекът за който беше си купи чейнджър :)

Трансмитера си седи вкъщи и чака собственик :) Давам 2-3 дни moneyback на купувача :) Нова цена 40лв. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...