Getzata Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Колоните са ползавни много рядко , добро качество , около 40вт. свират - Реална мощност. Цена за двете 40лв. Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 братко аз ги имах същите защо ми се струва че отзад имаха лепенка,на която пише че са 10W/4 Om Link to comment Share on other sites More sharing options...
toltek Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 ми как няма да са 10 W , 4 om. като говорителите са вкн 0822. колегата са го излъгали че са 40 в. като са му ги продавали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted January 28, 2007 Author Share Posted January 28, 2007 10вт. пише но аз ги ползвам на 40вт. реални и свират добре (много по-добре от някои китайчета на които пише че са по 200вт. ) , които има интерес може даги чуе Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Rover Posted January 29, 2007 Share Posted January 29, 2007 i mnogo mi e interesno kak sa 10W a ti gi polzva6 na 40 !!! Az imah su6tite i gi polzvah dosta vreme ama gi otkradnaha! A i tazi cena napravo me izbode!!!! Dai da se razsberem za nqkakva po prili4na cena kato za tezi koloni i da gi vzimam!!!!!!! P.S. Sajalqvam za pisaneto ama skoro preinstalirah i ne sum opravil kirilizatorite o6te!!!! Molq da buda izvinen !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aurche Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 10 вата са щото са правени за усилвател Респром(УС***) който също има 10 вата изходна мощност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 25lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted February 14, 2007 Author Share Posted February 14, 2007 20lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 На 15лв. ги взимам веднага!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Getzata можеш ли да ми дадеш размерите им. С какви букса са кабелите отзад и колко са дълги? Горе долу колко тежи едната колона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted February 15, 2007 Author Share Posted February 15, 2007 Размерите са им 37х19х19см. Незнам колко тежат но по 2-3кила ми се струва че е едната. кабелите са по 1 метър горе долу, букса няма , два голу кабела са отзад. Последна цена 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludiq3 Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 1- kolonite sa za resprom 302 koito ima izhodna mo6tost 2x5 vata. kolonite sa 2x4 wata. ima i takiva po 10 i po 20 no getzata umi6leno ne go e spomenal. 2- kaza 4e gi e polzval na 40 vata. na men kogato gi kupuvah kaza 4e ne sa negovi. rezultati - realno kolinte nestruvat ni6to pove4e ot 10 leva spored men tyi kato si kupih dyrveniq samo s dve pi6tqlki. i mnoogo kondenzatori koito neznam za kakvo sa mi osven da si otvorq magazin. i getza s tolkova filtri samo za viskoki s koito ste se opitali da skriete izdynenite govoriteli neznam za6to ne si gi vyrzal na 100 vata pak nqma da ima6 problem. p.s. syjalqvam 4e nqmah svobodnoto vreme da gi probvam. TI ZNAE6 ZA6TO znam pone edno za poreden pyt se dokazva 4e na nikoi ne moje da se vqrva. ne mi e problema za 20 leva. drugiq pyt kogato tyrsi6 ne6to ili prodava6 vnimavai. moje pak az da sym kupova4a ili o6te po zle prodava4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC_Marto Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 1- kolonite sa za resprom 302 koito ima izhodna mo6tost 2x5 vata. kolonite sa 2x4 wata. ima i takiva po 10 i po 20 no getzata umi6leno ne go e spomenal. 2- kaza 4e gi e polzval na 40 vata. na men kogato gi kupuvah kaza 4e ne sa negovi. rezultati - realno kolinte nestruvat ni6to pove4e ot 10 leva spored men tyi kato si kupih dyrveniq samo s dve pi6tqlki. i mnoogo kondenzatori koito neznam za kakvo sa mi osven da si otvorq magazin. i getza s tolkova filtri samo za viskoki s koito ste se opitali da skriete izdynenite govoriteli neznam za6to ne si gi vyrzal na 100 vata pak nqma da ima6 problem. p.s. syjalqvam 4e nqmah svobodnoto vreme da gi probvam. TI ZNAE6 ZA6TO znam pone edno za poreden pyt se dokazva 4e na nikoi ne moje da se vqrva. ne mi e problema za 20 leva. drugiq pyt kogato tyrsi6 ne6to ili prodava6 vnimavai. moje pak az da sym kupova4a ili o6te po zle prodava4a Ами моя съвет към всички, които купуват е въобще да не вярват на думите на продавачите, защото продукта може да е ползван до краен предел, а те ще ви кажат, че е като ново, почти не е ползвано.Другото което трябва да забележите-ако продавача прекалено бързо и лесно сваля от цената е подозрително, че нещо не е в ред с продукта.А отделно в този форум има много мошеници, в пълния смисъл на думата.Така че внимавайте и винаги пробвайте по всевъзможен начин продкта! Сори за офтопика! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.