electradel Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Купувам матрични принтери - 7бр. Трябва да са хардуерно кирилизирани; Да могат да работят с непрекъсната хартия / някъде прочетох, че устройството се казва "трактор" /; Да са на 220 V; Лентата да не е изхабена / поне да не се наложи подмяна веднага / Цената и остатъчната гаранция също са от значение. От значение е да са еднакви или поне подобни. Да могат да се намерят консумативи в BG. Принтерите ми трябват спешно, до понеделник / 29.01.2007 / сутринта!!! Също приемам оферти за нови принтери!!! Връзка PM или на посочените телефони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asasas Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 CPF 136[R] 50 лева! New! 1 ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 В момента мога да предложа: IBM Proprinter XL, 136 col, 9 pin, 200 cpi, хардуерно кирилизиран - 1 бр. - 119 лв. Oki Microline 320 , 80 col, 9 pin, 300 cpi, хардуерно кирилизиран - 2 бр. - 89 лв./ бр. Всички имат тракторен механизъм, със сменени консумативи са (то една касетка струва 3-4 лв. де, ама все пак). Гаранция - 1 месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted January 27, 2007 Author Share Posted January 27, 2007 "firmajiq" и "asasas" ще ви имам в предвид в зависимост от другите оферти. Други предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted January 27, 2007 Share Posted January 27, 2007 Аз имам IBM Proprinter ||| ама не съм сигурен 6тото маи има и други дето така изглеждат изглежда така : http://www.kgu.de/museum/Inventar/Q98314.html Ако някои каже как да разпозная ква кирилизация има и кой модел е 6те съм му благодарен. Знам 4е има трактор. С нова лента е има я на разни места струва6е евтино непомня ве4е и трактор има маи4е предлагам за около 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted January 28, 2007 Share Posted January 28, 2007 Проверих принтера дали пе4ата кирилица под дос (мерси на ''kiro'' който ми каза как да разбера) и не пе4ата зна4и не е хардуерно кирилизиран. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted January 29, 2007 Author Share Posted January 29, 2007 Намерих 7бр. матрични принтера и днес ще ги закупя. Благодаря, за всички предложения в темата и на PM. Затваряте темата!!! Успешен ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.