dubo Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 EDIT : телефона е продаден. моля затворете темата. !! Ако някой иска по заявка мога да доставя такъв !! - за 55 лв. - с гаранция към Глобул 24 месеца. - не са кодирани - гаранцията ще е от деня на заявката - цената е крайна и не подлежи на коментар. /EDIT original post: дадоха ми един при сключването на договора с Глобул. работи с Всички оператори. комплект с гар.кара, кутийка .... цена 50 лв. (в технополис е 75 лв.) в технополис е 75 лв.) Давам го с гаранционната карта за 24 месеца гаранция ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Давам 40 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smilen Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 дадоха ми един при сключването на договора с Глобул. работи с Всички оператори. комплект с гар.кара, кутийка .... цена 50 лв. (в технополис е 75 лв.) в технополис е 75 лв.) ЕДИТ: за да не пускам нов пост. Апарата още си е в Глобул и гаранцията още не му тече. Имам един месец през който да си го взема когато аз реша. НЕ са кодирани. Давам го с гаранционната карта Az davam 42lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 2, 2007 Author Share Posted February 2, 2007 Промоция ако се закупи комплект телефона с една карта + един ваучер от този пост 50+28+20=98 88 лв. 10 лв. намаление ето го и телефончето с ДВЕ ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ ! тоест за 88 лв. взимаш телефон с 2 год. гаранция, 500 безплатни минути и 30 лв. време за разговори !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 6, 2007 Author Share Posted February 6, 2007 нова цена 40 лв. за подробноси САМО на ПМ гаранцията е 2 години и си пише в гар.карта че не включва батерията Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted February 7, 2007 Author Share Posted February 7, 2007 телефона е продаден. моля затворете темата. !! Ако някой иска по заявка мога да доставя такъв !! - за 55 лв. - с гаранция към Глобул 24 месеца. - не са кодирани - гаранцията ще е от деня на заявката - цената е крайна и не подлежи на коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.