firmajiq Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Продавам следните оптични устройства "слим" (за лаптопи и SFF-РС-та): CD Panasonic (без преден панел) - 5 лв. CD Panasonic - 9 лв. DVD (имам 3 модела) - 19 лв. Combo CD-RW/DVD (без преден панел) - 45 лв. DVD+/-RW (имам 2 модела, без преден панел) - 70 лв. както и следните допълнителни модули: външна кутия USB2.0 за слим устройство - захранва се по USB, има допълнителна букса за захранване от клавиатурата - 30 лв. платка-преходник от слим устройство към стандартен IDE-куплунг (захранващият куплунг е като за флопи) - 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 платка-преходник от слим устройство към стандартен IDE-куплунг (захранващият куплунг е като за флопи) - 10 лв. можеш ли да ми покажеш снимка на преходника или ако не ти се снима да ми покажеш снимка от интернет, и по възможност да ми го запазиш, след като видя снимка ще преценя дали е това, което ми трябва, мерси. Edit: ne mi trqbva da na tozi etap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 25, 2007 Author Share Posted January 25, 2007 Нещо такова е: но с различно разположение на захранващата букса. От едната страна влиза в слим-СД-то, от другата страна има стандартен 40-пинов ИДЕ куплунг + 4-пинов аудио куплунг + захранващ куплунг като за флопи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 DVD RW какви са? модели и снимки ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 25, 2007 Author Share Posted January 25, 2007 Моделите са: NEC ND-6650A HLDS GCA-4080N Снимки в момента не ми се правят - стандартно оптично слим устройство, без преден панел. Отварянето е "дясно", т.е. вдясно от средата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.