electradel Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Търся телефонен секретар. Условията са: Да не е ТСМ. Имам един такъв в къщи, който бърбори на немски и много ме дразни. Да има упътване на български или на английски. Тези с касета са с предимство. Цената също е от значение Вие сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Да не е ТСМ. Имам един такъв в къщи, който бърбори на немски и много ме дразни. Бърбори, защото не си записал твоето гласово съобщение за тези дето ще се обаждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted January 19, 2007 Author Share Posted January 19, 2007 Бърбори, защото не си записал твоето гласово съобщение за тези дето ще се обаждат. Имам в предвид, че когато регистрира обаждане казва часа, датата и т.н. на немски и нищо не хващам. Гласово съобщение съм записал, но....... предлагаш ли ми нещо , за да вземеш отношение по темата? Не искам ТСМ. Имам такъв в къщи и не ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted January 21, 2007 Author Share Posted January 21, 2007 Устройството е закупено. Затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.