BlackRam Posted January 16, 2007 Share Posted January 16, 2007 Телефона е купен преди 4 дни и има една година гаранция към МТЕЛ. Не е използван и дори ваден от кутийката. Причината за продажбата е, че е излишен в момента Ето линк с инфо с тази разлика, че този който се продава е черен, а не червен Siemens AL21 Цена 150 120 100 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 При положение че си го купил от Мтел би трябвало да е кодриан към Мтел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted January 17, 2007 Author Share Posted January 17, 2007 При положение че си го купил от Мтел би трябвало да е кодриан към Мтел? Да прав си сега го пробвах - кодиран е към Мтел. За 10 лева мога да уредя разкодиране в случай на нужда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Да прав си сега го пробвах - кодиран е към Мтел. За 10 лева мога да уредя разкодиране в случай на нужда! а след разкодирането кво ства с гаранцията? Въпроса НЕ е риторичен. провери и кажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted January 21, 2007 Author Share Posted January 21, 2007 а след разкодирането кво ства с гаранцията?Въпроса НЕ е риторичен. провери и кажи. Ами незнам, нека някой да каже. А иначе тела вече се продава за 130 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Гаранцията отпада. В събота си купих кодиран телефон от М-Тел с 2 години гаранция и ми казаха ако го разкодирам че гаранцията не важи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted January 26, 2007 Author Share Posted January 26, 2007 120 лева нова цена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted February 1, 2007 Author Share Posted February 1, 2007 Нова последна цена 110 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted February 12, 2007 Author Share Posted February 12, 2007 Нова цена 100 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikky Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 ПРЕДЛАГАМ ТИ 75лв ОЩЕ УТРЕ АКО СИ НАВИТ НА ТАЗИ ОФЕРТА ТРЯБВА МИ ЗА ВТОРИ ТЕЛЕФОН И МИ ДОПАДА ТОВА ,ЧЕ Е МАЛЪК И НЯМА ДА МИ ТЕЖИ ПО ДЖОБОВЕТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackRam Posted February 14, 2007 Author Share Posted February 14, 2007 ПРЕДЛАГАМ ТИ 75лв ОЩЕ УТРЕ АКО СИ НАВИТ НА ТАЗИ ОФЕРТА ТРЯБВА МИ ЗА ВТОРИ ТЕЛЕФОН И МИ ДОПАДА ТОВА ,ЧЕ Е МАЛЪК И НЯМА ДА МИ ТЕЖИ ПО ДЖОБОВЕТЕ За 85 може и да се навия все пак е чисто нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.