afx Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Търся работещ диск .. без bad sectors - това мисля че е ясно Основния ми критерии не е капацитета, а децибелите... затова препочитам Seagate.. тих шпиндел и глави.. тъй като имам впечатление от моята 40-ка и 250-тица, но ако ви се намира тих Maxtor.. и него ще преслушаме Предложения.. anyone Link to comment Share on other sites More sharing options...
electradel Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 HDD Maxtor 6E040L0 DiamontMax Plus - 40GB/2MB/7200/ATA 133 - 45лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 3, 2007 Share Posted February 3, 2007 afx, чудя се дали да си продам макстора, ама е доста шумничък та едва ли ще ти свърши работа. иначе е 120гб с гаранция до 10.09.2008 към pic computers. ако проявиш желание предложи и цена, тъй като не съм навътре в нещата иначе имам един приятел със сийгейт 60гб, но ще му иска поне 60лв той е много тих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Търся работещ диск .. без bad sectors - това мисля че е ясно Основния ми критерии не е капацитета, а децибелите... затова препочитам Seagate.. тих шпиндел и глави.. тъй като имам впечатление от моята 40-ка и 250-тица, но ако ви се намира тих Maxtor.. и него ще преслушаме Предложения.. anyone Старите ми дискове бяха 4 броя IBM 60GB (мога да изровя номера и всичко). Работят добре - имам и Adaptec 2400A raid controler комплект за тях. Ако можеш да предложиш нормална цена за всичко - твои са. Колкото до децибелите - гарантирам ти че това са най-тихите дискове които успях да намеря преди няколко години. Тези са само с 1 плоча са, а не като обикновените с 2 и затова и са доста по-тихички, по-тънки са по-малко греят и т.н. По производителност в никакъв случай не могат да се мерят с новите ми дискове (SATA 2 - Seagate ES 320gb) които са малко по-шумни, но и от тях съм доволен - виждал съм значително по-шумни. Та на темата - ако можеш да изчакаш малко че ми се ще да си ги държа поне още 2-3 седмици за всеки случай че ако се окаже че съм забравил нещо на тях да мога си го взема. Ако те интересуват - кажи каква цена даваш за тях и евентуално за контролера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horna Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Сигейт 80гб АТА 100 с гаранция към ЕРА 3+2 години ..закупен е преди около половин година Цена 65лв Хитачи 80гб АТА 100 с гаранция към 2 години Цена 65лв Перфектни и абсолютно безшумни Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 HDD-то от тази тема: http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=50326 за 35лв... взимаш, пробваш и ако не си доволен до 2 дена връщаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.