Jump to content
BulForum.com

Horna

Members
 • Content Count

  186
 • Joined

 • Last visited

About Horna

 • Rank
  Напреднал Член
 1. След като проблема се получава в определени часове хайде да избегнем т.1 и т.2 (аз лично не бих писал преди да си проверя собствената 'купичка')Не съм ви от вчера клиент и прекрасно разбирам кога нета ми е наред и кога не ,и кога проблема е в рутера и където и да е..Звънял съм ви 2 пъти в единия случай всичко е наред в другия някой "Флуудил" мрежата..е как да е наред като след 18ч. "пъргавината" и "лекотата" с която се отварят страници и с която съм свикнал месеци наред е отишла по дяволите..
 2. При мен прекъсване няма, но нета става прекалено "тегав" особено вечер след 6-7.Така съм повече от месец..Ще похабя нерви до края на месеца ,после нов доставчик.Това на другия край на града, района срещу Практикер.
 3. 23 пинг към Пловдив не ми се вижда "нормално"..От седмица съм на Н3 и моя пинг към Пловдив е 17 и забелязвам лека тромавост в отваряне на сайтовете, в квартала срещу Практикер това. В магазина също съм на Н3 и там при прекарването пинга към Пловдив беше 0,това зад хотел Ленинград. Тъй като съм "новобранец" към Н3 да попитам това нормално ли е или в моя квартал има проблем.Ще помоля някой да "постне" резултати пинг към Пловдив..
 4. 1.В Applications@Gaming на рутера съм задал портовете на мулето (във случая 55067 TCP и 56811UDP) 2.Да имам и е разрешен Рутера ми е модел WRT54G2 ,това за NAT и ДМЗ не ми е ясно моля за помощ. DMZ Host-разреших го и въведох ИП-то ,но проблема остава..
 5. От няколко дни съм им клиент (Нет груп) ,и имам проблем с конекцията към мулето,и торент тракери (изписва ми Connectable-No).Филтрират ли се портове ,и трябва ли да се обаждам на съпорта да се пренасочват (както при БТК например).Връзката ми е през рутер Линксис,махнах му защитната стена,разрешавах портове ,но проблема остава...
 6. Хайде сега някой вещ да каже наистина какви са външните скорости на лан услугата (тарифа 30лв),че се получават някакви разминавания,и каква е причината да не са опоменати на сайта.. При обаждане на мобилният им телефон (човека отсреща нямаше никакво понятие),и след като след малко той ми се обади повторно, ми бе заявена скорост 8-10 мегабита.За допалнение ми каза да се обадя на стационарния тел. за други подробности.Е добре на другия ден звъннах...След кратко колебание ми бе заявена скорост 4 мегабита.Фуриозо тук говори за 6 мегабита...По горе някой дава шотове към Франкфурт с друга скорост и
 7. Lucky тези скорости така и не каза на каква тарифа са ??
 8. Какъв интернет какви скорости ..5 човека на ЕК на 5 различни точки имат нета на host вече месец..да ви пикам на нета.Омръзна ми по Скайп да са като пелтеци и робокопи..аман!!Как ги търпите още незнам.Махнах се навремето и продължават да ми трошат нервите.. Кинта да не видят!!!
 9. Аз съм до Ленинград ,но проблема е същия,ако имаше общ проблем надали техниците щяха да ми сменят модема ..ама знае ли човек? Проблема остава,разликата е че нета спира през по-голям интервал -30мин...
 10. В кой район си? При мен е същата работа..Почна да прекъсва преди 2 седмици в събота (цял ден) ,в неделя и през седмицата няма проблем..вчера през 10 мин..има/нема. Днес дойдоха техници смениха модема,но проблема остана..Пак ще идват..
 11. Абсолютно се "забранява" закупуванвто на какъвто и да в слим ТВ освен ако не си мазохист или до скоро си гледал на баба си Рубина и ти е се тая.. Лцд та до 1500-2000 не си заслужават парите ако си почитател на добрата картина..черното е някъква разновидност на сиво или лилаво но не и черно..в черното е битката друг проблем при тях "мазането" на картината при движение ,ако и матрицата да е 2мс..(примерно) Лично на мен фаворити на ЛЦД над 2500лв са ми Филипс с Pixel Plus 3,Digital Natural Motion..Всичко под тази цена е компромис и естествено въпрос на възможности и за предпочитане е качествен
 12. Абе ти си клиент МЕЧТА за ЕК..Дерзай
 13. Щом за теб нет е само скорост ..честито
 14. От 1.08.2007 Евроком Кабел повишава 2 пъти download скоростите на услугата Евроком Нет като запазва действащите цени. Настоящата промяна е валидна за всички действащи към 31.07.2007 абонати на планове с неограничен Интерет достъп: минима, минима+, оптима и класика и всички нови абонати от 1.08.2007г.
 15. Май на ЕК му стана топло...вече към 1 час никакви ги няма..или греша
×
×
 • Create New...