Grosmaster Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Значи търся такова Морско снинче, като на снимките. Трябва ми да е женско и ако може да е мъничко Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Това ми мяза на розетка. Такива свине продават на Авксентий Велешки на пресечката с Драган Цанков. По 10 лева са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Да знаеш,че като е мъничко,може да му объркаш пола.То и като е голямо пак стават гафове Може да погледнеш и в зоомагазина на пазара в Тракия.Преди време имаше малки свинчовци,сега не съм обръщал внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 13, 2007 Author Share Posted January 13, 2007 Това ми мяза на розетка. Такива свине продават на Авксентий Велешки на пресечката с Драган Цанков. По 10 лева са. Знам че това е розетка, но искам точно такъв цвят Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 единствения шанс да си намериш същите е да се свържеш с човека, който притежава тези прасенца и да питаш за произхода им .. и случайно тяхните родители ако "изкарат" такова поколение пак .. може и да намажеш ... в момента все едно искаш да си намериш копие на някое улично куче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 13, 2007 Author Share Posted January 13, 2007 единствения шанс да си намериш същите е да се свържеш с човека, който притежава тези прасенца и да питаш за произхода им .. и случайно тяхните родители ако "изкарат" такова поколение пак .. може и да намажеш ... в момента все едно искаш да си намериш копие на някое улично куче И такъв шанс нямам, защото снимките са от интернет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted January 20, 2007 Author Share Posted January 20, 2007 Купих прасенце, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.