Jump to content
BulForum.com

Купувам: Cable Modem

Recommended Posts

Търся кабелен модем от мрежата на евроком за една приятелка.

Предпочитам моторола, цената е определяща.

Вие сте.

Scientific Atlanta 2100, само че не веднага - ще е свободен след няколко месеца докато ми доизтече договора. Иначе 30 лв е твой :) Има си фактура от ЕК, договор със серийния номер и т.н....

Scientific Atlanta 2100, само че не веднага - ще е свободен след няколко месеца докато ми доизтече договора. Иначе 30 лв е твой :) Има си фактура от ЕК, договор със серийния номер и т.н....

Съжалявам Борисе, но ми трябва нещо в разумен срок до 7-10дни. Пък и това е цена, по като за, моторолка ;)

Щом имаш договор с ЕК значи не е твои а е под наем с безплатен наем за една година.След изтичане на договора си длъжен да го върнеш.Това да не ти е М Тел .Прочети си договора.

Щом имаш договор с ЕК значи не е твои а е под наем с безплатен наем за една година.След изтичане на договора си длъжен да го върнеш.Това да не ти е М Тел .Прочети си договора.

Имаше различни формулировки на договорите, така че има вероятност да герешиш. Чети си твоя и си го спазвай ;)

Имаше различни формулировки на договорите, така че има вероятност да герешиш. Чети си твоя и си го спазвай ;)

НЯМА различни формулировки на договора.

НЯМА различни формулировки на договора.

аз лично имам 3 такива за 5 години. ходи спами някъде другаде. Моля!

dinko, да ти донеса фактура на закупен моден от ЕК + изтекъл договор? А модема го продадох преди доста време.

Споко бре - не се карайте. Тоз модем (моя де) е на поне 2 годинки и до сега никакъв проблем - забива на 2 месеца веднъж и т.н. Иначе в момента имам няколко предплатени месеца - с друго не съм обвързан към ЕК и не трябва да връщам модема (проверил съм). Така че ако има и други заинтересувани - продава се още :)

• 1 month later...

Tursja i az speshno modemche.. za evrocom connection..

moja izdajani nad 5 godini no javno mu e doshlo vremeto/...

molja ako ima predlojenija za prodajba na takuv da mi zasilite edin mail na gurummx @ mail.ru

tnx predvaritelno..

trjabva mi do den dva...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...