drax Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Търся кабелен модем от мрежата на евроком за една приятелка. Предпочитам моторола, цената е определяща. Вие сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Motorola 5100i - 40Лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Scientific Atlanta 2100, само че не веднага - ще е свободен след няколко месеца докато ми доизтече договора. Иначе 30 лв е твой Има си фактура от ЕК, договор със серийния номер и т.н.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted January 9, 2007 Author Share Posted January 9, 2007 Scientific Atlanta 2100, само че не веднага - ще е свободен след няколко месеца докато ми доизтече договора. Иначе 30 лв е твой Има си фактура от ЕК, договор със серийния номер и т.н.... Съжалявам Борисе, но ми трябва нещо в разумен срок до 7-10дни. Пък и това е цена, по като за, моторолка Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Scientific Atlanta 2100, само че не веднага - ще е свободен след няколко месеца докато ми доизтече договора. Иначе 30 лв е твой Има си фактура от ЕК, договор със серийния номер и т.н.... Щом имаш договор с ЕК значи не е твои а е под наем с безплатен наем за една година.След изтичане на договора си длъжен да го върнеш.Това да не ти е М Тел .Прочети си договора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted January 9, 2007 Author Share Posted January 9, 2007 Щом имаш договор с ЕК значи не е твои а е под наем с безплатен наем за една година.След изтичане на договора си длъжен да го върнеш.Това да не ти е М Тел .Прочети си договора. Имаше различни формулировки на договорите, така че има вероятност да герешиш. Чети си твоя и си го спазвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted January 9, 2007 Share Posted January 9, 2007 Имаше различни формулировки на договорите, така че има вероятност да герешиш. Чети си твоя и си го спазвай НЯМА различни формулировки на договора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 НЯМА различни формулировки на договора. аз лично имам 3 такива за 5 години. ходи спами някъде другаде. Моля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 dinko, да ти донеса фактура на закупен моден от ЕК + изтекъл договор? А модема го продадох преди доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beku Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 SB 4200 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoardMan Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Щом имаш договор с ЕК значи не е твои а е под наем с безплатен наем за една година.След изтичане на договора си длъжен да го върнеш.Това да не ти е М Тел .Прочети си договора. Споко бре - не се карайте. Тоз модем (моя де) е на поне 2 годинки и до сега никакъв проблем - забива на 2 месеца веднъж и т.н. Иначе в момента имам няколко предплатени месеца - с друго не съм обвързан към ЕК и не трябва да връщам модема (проверил съм). Така че ако има и други заинтересувани - продава се още Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuruMMX Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Tursja i az speshno modemche.. za evrocom connection.. moja izdajani nad 5 godini no javno mu e doshlo vremeto/... molja ako ima predlojenija za prodajba na takuv da mi zasilite edin mail na gurummx @ mail.ru tnx predvaritelno.. trjabva mi do den dva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.