Dominik Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Продавам TV Tuner Asus TV FM Card TV-7135 с дистанционно и радио в комплект - кутия,тунерчето, четири диска със софтуер,дистанционно с приемник, in/out кабел,звуков кабел.Платката има следните входове/изходи: TV in, FM in, S-Video in, Video in, Audio Left in, Audio Right in, Audio Out. Дистанционното е много практично и за други приложения под Windows.Тунерът е купуван от Most Computers,гаранцията му е изтекла,но работи безупречно.Причината за продажбата е,че си купих LCD TV инфо цена: 45 лв 40 лв.. EDIT: Запазен до 10.01.07 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 10, 2007 Author Share Posted January 10, 2007 Човека,за който го пазих е СУПЕР несериозен,даже не ми се обади Тунерът все още се продава Link to comment Share on other sites More sharing options...
medeniqt Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Dnes probvahme s pi4a tunera super e za cenata si i e mn gazarski oba4e, men mi trqbva6e ne6to koeto da zadovoli Pretincioznata mi TFT 19` koqto raboti na rezoliuciq (1280 by 1024 pixels) i ne stana 6a tursq ne6to za pove4e pari ina4e tuner4eto si zaslujava uspeh s prodajbata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 20, 2007 Author Share Posted January 20, 2007 Добавям снимка и нова цена 40 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brain Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Искам да го видя как работи в capture режим, на каква резулюця максимум може да записва? и ако ми хареса го вземам, но имай предвид че не ме интересуват 5 мин запис, защото всички работят добре на толкова запис! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Искам да го видя как работи в capture режим, на каква резулюця максимум може да записва? и ако ми хареса го вземам, но имай предвид че не ме интересуват 5 мин запис, защото всички работят добре на толкова запис! Имам абсолютно същиоя тунер и ще ти отговоря вместо него. Максималната резолюция е 720Х576 и може да си записваш не 5 минути или час, а колкото ти се ще....и резултатът е прекрасен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutCold Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 кажи какъв проблем има с 19 инчови тфт, защото моя е такъв, а съм заинтересован за тунера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted January 21, 2007 Author Share Posted January 21, 2007 @Midex,благодаря за разясненията @OutCold,проблем няма просто на по-голям екран резолюцията идва малко малка,а и тунерът е капризен откъм входящ сигнал и не се хареса на колегата Тунерът се сваля от продажба,благодаря на всички,проявили интерес.Затваряйте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.