Jump to content
BulForum.com

ASUS 7135 TV/FM TUNER RC

Recommended Posts

Продавам TV Tuner Asus TV FM Card TV-7135 с дистанционно и радио в комплект - кутия,тунерчето, четири диска със софтуер,дистанционно с приемник, in/out кабел,звуков кабел.Платката има следните входове/изходи: TV in, FM in, S-Video in, Video in, Audio Left in, Audio Right in, Audio Out. Дистанционното е много практично и за други приложения под Windows.Тунерът е купуван от Most Computers,гаранцията му е изтекла,но работи безупречно.Причината за продажбата е,че си купих LCD TV

инфо

цена: 45 лв 40 лв.. ;)

EDIT: Запазен до 10.01.07

• 2 weeks later...

Dnes probvahme s pi4a tunera super e za cenata si i e mn gazarski oba4e, men mi trqbva6e ne6to koeto da zadovoli Pretincioznata mi TFT 19` koqto raboti na rezoliuciq (1280 by 1024 pixels) i ne stana 6a tursq ne6to za pove4e pari ina4e tuner4eto si zaslujava

uspeh s prodajbata

Искам да го видя как работи в capture режим, на каква резулюця максимум може да записва?

и ако ми хареса го вземам, но имай предвид че не ме интересуват 5 мин запис, защото всички работят добре на толкова запис!

Искам да го видя как работи в capture режим, на каква резулюця максимум може да записва?

и ако ми хареса го вземам, но имай предвид че не ме интересуват 5 мин запис, защото всички работят добре на толкова запис!

Имам абсолютно същиоя тунер и ще ти отговоря вместо него.

Максималната резолюция е 720Х576 и може да си записваш не 5 минути или час, а колкото ти се ще....и резултатът е прекрасен. :)

@Midex,благодаря за разясненията :)

@OutCold,проблем няма просто на по-голям екран резолюцията идва малко малка,а и тунерът е капризен откъм входящ сигнал и не се хареса на колегата :)

Тунерът се сваля от продажба,благодаря на всички,проявили интерес.Затваряйте :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...