zlo_kopele Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Който има за продаване моля да даде оферта с предимство micro ATX tower със захранване, нямам претенции към марки или външен вид, в краен случай може и desktop. Разумна цена плащам веднага и взимам от посочен адрес в Пловдив. П.С. Весело посрещане на 2007г. на всички съфорумници, с пожелание кой каквото си намисли да му се сбъдне през новата година ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Имам десктоп кутия от маркова машина HP. Става за стандартно microATX формат дъно и Full профил разширителни карти. С оригиналното загранване и флопи е. Захранването е ATX, но не става за P4 - няма допълнителния 4-пинов куплунг за 12V. Не знам дали може да се сложи друго захранване, по-скоро не. Оригиналното е доста по-малко на размер. Снимка Ако те устройва мога да ти я дам на 3-ти догодина срещу 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 имам няколко такива и имам и избор от нови и 2-ръка захранвания пиши ми ПМ на 02.01.2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.