Jump to content
BulForum.com

Продавам АТХ захранване(марково)


Recommended Posts

Продавам марково АТХ захранване,единствения му недостатък може би е,че е малко нестандартно.Ето и снимки за да видите за какво става въпрос:

 

http://img90.imageshack.us/my.php?image=psufx8.jpg

http://img217.imageshack.us/my.php?image=psu1ga2.jpg

 

Цена 10лв.Който има интерес може да пише и ЛС. :)

Link to comment
Share on other sites

Захранването наистина е кадърно. Това е стандарт на Compaq за слим машинките(може и за стандартни техни десктоп машинки да става). Проблемът е там, че не се държат много стабилно на стандартните десктоп асемблирани компютри. Причината е голямата консумация. Иначе напреженията са супер стабилни (до колкото съм имал възможност да ги тествам).

Извинявам се за оффтопика.

Link to comment
Share on other sites

Ето снимка:

 

http://img157.imageshack.us/my.php?image=s4010081az2.jpg

 

Като цяло е гадна,ама като снимам със светкавица пък много блести на тоя етикет и нищо не се вижда,така поне се вижда това което ти трябва. :)

Link to comment
Share on other sites

Понеже и Dominik ми е писал ЛС с искане да вземе захранването,и то на по-висока цена,казвам,че няма да правя спекулации,просто който каже,че минава да го вземе от нас,той ще го купи за 10лв.А иначе сега пуснах пак захранването да видя как е,и си работи много тихичко. :)

Link to comment
Share on other sites

Мисля,че е АТХ,защото го пусках на обикновено дъно.Захранването го взе Dominik с уговорката,че ако не стане на неговата машинка за която го иска ще го върне..в такъв случай ако го искаш може да го вземеш ти..но само ако не пасне при него..Друго за момента иначе нямам...това си стоя доста време у нас,като не ми се продаваше и мислех да го ползвам,но така и не му намерих подходящо приложение. :)

Link to comment
Share on other sites

Ами по принцип SFX захранванията са стават на АТХ дъна само дето са с значително по-малки размери! Аз имам 1, но нещо ми идва слабо... м/у другото това колко Wata e?

 

Едит: Ето сминка на едно стандартно ATX и едно SFX и двете марка JNC :(

DMC_0380_.JPG

Link to comment
Share on other sites

155W беше,ако това има вече значение,защото преди малко получих ЛС от човека,каза,че всичко е точно.Темата е за затваряне вече,благодаря на взелите участие. :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...