czenitel Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Доста теми има и за двата модела ... и разбрах, че и двете системки са доста добри за парите си .... но се 4удя коя от двете да взема .. та ако има някой, който е чувал как свирят и двата модела .. и е 4ул/видял някаква основна разлика м/у 2та модела ще се радвам да сподели повече ме влечат Privileg-a само защото са по-красиви на външен вид ... но пък сателитките на Luxeon-ите са по-мощнички ... но пък ми трябва повечко качество отколото сила, че над нас има бебе и треа се съобразявам .. та общо взето коя от 2те системи свири по-качествено ... ако може без коментари от сорта дай още 50 лева и си вземи еди кои си ... или пък за тея пари си вземи еди кой си модел logitech/creative като искаш качество ... спрял съм се точно на тези моделчета и се надявам някой, който ги е чувал как свирят да каже благодаря пак предварително p.s edit ...пффф ся се разгледах из google ... и единствено в сайта на технополис пише,че privileg-a са с 30W sub и 10W сателитки ... а във всички останали ги дават 18W sub и 8W сателитки .. и то RMS навсякъде .. таka kато гледам везните наклоняват доста към Luxeon-ките, щото за тея мощности по-добре да си взема logitech/creative 2.1 .. edit2: след още малко размишления реших да си взема Privileg A-9501 .......... по-маломощни са от luxon-ките ... но пък сателитките са двулентови и ще вадят по-чист звук ... поне така смятам де .. пък и са доста по-красиви от luxon-a .... хич не е лесно да си избираш нещо да купуваш ... винаги скачаш на по-скъпото и по-хубавото ... и така до безкрайност .... тея ще са със сигурност ако разбира се не е изчерпано количеството ... благодаря за отзовалите се, които ми помогнаха да реша кой модел да си взема ;p close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.