Jump to content
BulForum.com

Подарявам принтер

Recommended Posts

Подарявам матричен принтер Robotron, купуван е от някой от форума ама ми се губи от кой. Проблемът е, че не върти валяка, иначе печата. Просто накрая се получава една доста приятна и плътна линия ;)

Забравих да кажа, печата и А3. На който му трябва я за части, я му се занимава да го оправя, да свирка.

Подарявам матричен принтер Robotron, купуван е от някой от форума ама ми се губи от кой. Проблемът е, че не върти валяка, иначе печата. Просто накрая се получава една доста приятна и плътна линия ;)

Забравих да кажа, печата и А3. На който му трябва я за части, я му се занимава да го оправя, да свирка.

[/quote

купуван е от мен но беше доста отдавна сигурно има 2-3 години а това че не върти валяка сигурно може да се оправи

Така, да се извиня за закъснението първо, но 8-ми декември, малко изпити и не ми остана много време.

Тъй като alchemy пръв писа, той се оказа и късметлията. Дано успее да го подкара.

Моля някой да затвори темата.

Благодаря на bl8 за принтера. Подкарах го, оказа се поправима повреда. Принтерът се оказа образец на блестяща инженерна мисъл от преди 20-тина години и затова заслужава да работи още.

На свой ред ще го подаря на мой приятел.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...