bl8 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Подарявам матричен принтер Robotron, купуван е от някой от форума ама ми се губи от кой. Проблемът е, че не върти валяка, иначе печата. Просто накрая се получава една доста приятна и плътна линия Забравих да кажа, печата и А3. На който му трябва я за части, я му се занимава да го оправя, да свирка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Изявявам желание да го взема. Току-виж успея да го подкарам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achom7004 Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Подарявам матричен принтер Robotron, купуван е от някой от форума ама ми се губи от кой. Проблемът е, че не върти валяка, иначе печата. Просто накрая се получава една доста приятна и плътна линия Забравих да кажа, печата и А3. На който му трябва я за части, я му се занимава да го оправя, да свирка. [/quote купуван е от мен но беше доста отдавна сигурно има 2-3 години а това че не върти валяка сигурно може да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 vzemam go pishi da se razberem az imam matrichen ama nqma driveri inache raboti pechata ama uvi driveri nikade haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Така, да се извиня за закъснението първо, но 8-ми декември, малко изпити и не ми остана много време. Тъй като alchemy пръв писа, той се оказа и късметлията. Дано успее да го подкара. Моля някой да затвори темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Благодаря на bl8 за принтера. Подкарах го, оказа се поправима повреда. Принтерът се оказа образец на блестяща инженерна мисъл от преди 20-тина години и затова заслужава да работи още. На свой ред ще го подаря на мой приятел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Даже и малко повече от 20 години.Произвеждаха ги в гр.Зомерда ГДР! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.